НФСБ и ВМРО са на път да изяснят позициите си

...
НФСБ и ВМРО са на път да изяснят позициите си
Коментари Харесай

НФСБ и ВМРО са на път да изяснят позициите си и да се явят заедно на евровота

НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация са на път да изяснят позициите си и да продължат дружно за евроизборите, стана ясно от последните изказвания на представителите на партиите в Народното събрание. След като сутринта партията на Валери Симеонов  разгласи, че прекратява договарянията с Вътрешна македонска революционна организация поради публикуваната им утлимативна декларация за стратегия за справяне с ромската престъпност, от Вътрешна македонска революционна организация показаха подготвеност да се извинят и да изгладят недоразуменията. 

Засегнати от позицията на Вътрешна македонска революционна организация и от апелите им за превъзмогване на егото на един или различен в редиците на патриотите, водачът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че прекратява договарянията с тях за общо явяване на евроизборите, които започнаха предишния вторник:

 
" Прекратяваме започнатите договаряния за взаимно явяване с Вътрешна македонска революционна организация до изясняване на всички тези проблеми, които са основани от следващите медийни изяви в последната седмица – освен на господин Каракачанов, става въпрос също и за декларация на Вътрешна македонска революционна организация, по която имаме доста съществени несъгласия. Тепърва би трябвало да се изяснят тези разминавания. За нас се изправя въпросът – дали това не са следващи стъпки в посока независимо явяване, или явяване с друга коалиция на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация. И в случай че е по този начин – не би ли било по-редно и по-нормално да бъде оповестено, няма драма в това ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР