НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се

...
НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се
Коментари Харесай

Валери Симеонов със силна подкрепа в града на Апостола - Карлово

НФСБ е единствената партия, която има най-голямо съображение да се бори за българско посланичество в Европейския парламент, тъй като в нейната листа са хора, които действително ще свършат работа – по този начин, както го вършат и тук, в България. Ние сме потвърдили, че сме партия, която работи, вместо да приказва. Това съобщи лидерът на листата на коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов, пред хората в Карлово.

По остаряла българска традиция той бе посрещнат с самун и сол, а вътре го очакваше цялостна зала. Заедно с него бяха претендентите за български представители в Европейския парламент от обединението Венера Тодорова и Славчо Атанасов, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.



Верен на слогана „ Вместо думи – действия” Валери Симеонов подчертава на свършеното от него като вицепремиер и депутат, както и на останалите депутати от НФСБ.

Той уточни построената по границата с Турция ограда, посредством, на която бе спрян мигрантския поток.
„ За първи път дребният и междинен бизнес получи отбрана в наше лице – ние застанахме зад дребните притежатели на казани за варене на ракия, зад дребните притежатели на бензиностанции и търговци на горива, зад хората по програмата „ Плод и мляко”, зад дребните аграрни производители”, уточни Валери Симеонов.

Водачът на листата на родолюбивата коалиция напомни и инспекциите, инициирани от него по Черноморието, с помощта на които в бюджета на страната влязоха няколкостотин милиона лв..

Валери Симеонов единствен се опълчи на огромните акули в бизнеса, бе припомнено още по време на срещата – с импортираните от него промени в Закона за хазарта.

НФСБ стартира съществена смяна в системата на ТЕЛК. Репортажите, които малките екрани излъчват през последните седмици за мними инвалиди са доказателство за това, че политическата мощ е на прав път, настоявайки за промяната.
Благодарение на НФСБ и Валери Симеонов за първи път от 30 години насам българските общности в чужбина схванаха, че не са сами – с работата си като вицепремиер и депутат Валери Симеонов сподели, че българската страна би трябвало да стои и пази ползите на нашите сънародници зад граница.

„ Затова съм безапелационен, че в Европейския парламент би трябвало да отидат хора, потвърдили, че могат да водят борби, да отстояват позиции и пазят българския народен интерес”, акцентира Валери Симеонов.

Дъбенските музиканти сервираха на Валери Симеонов в символ на признателност за поддръжката особено направен портрет на Васил Левски. Благодарности към Валери Симеонов, за това, че ги подкрепя насочиха и от Съюза на тракийските сдружения.
Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на идните избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР