Незрящият Анди от България търси талант се надява мечтата му

...
Незрящият Анди от България търси талант се надява мечтата му
Коментари Харесай

Незрящият Анди от България търси талант сбъдва голяма своя мечта

 Незрящият Анди от " България търси гений " се надява фантазията му за лично жилище да се реализира до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище

" Изплатиха ми премията от 50 000 лв. от шоуто. Заделил съм ги дружно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине рецесията с ковид, тегля заем от банката и си закупувам апартамент в " Люлин ", показа Андриян Асенов - незрящият подражател, който безапелационно сграбчи успеха в последния сезон на шоуто.

Анди се надява фантазията му за лично жилище да се реализира до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище. " Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този регион на София. Вероятно ще е двустаен, към 60 кв.м. Надявам се цените да паднат поради сегашната обстановка и да бъда утвърден за банков заем ", описа още пред " България през днешния ден " незрящият гений.

Той чака изключителното състояние да премине, с цел да получи и дипломата си за артист. " Много ми липсва театърът. Все още нямам и сътрудник до себе си в живота. Явно не е толкоз вярна максимата, че като забогатее един мъж, дамите към него незабавно ще се появят. Всичко е както досега ", смее се Анди, който уплътнява времето си най-много с настолна игра на футбол.

Актьорът излиза през два-три дни, с цел да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от ковид обаче поръчките доста намалели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР