Незнайно откъде, но през лятото на някой му хрумна, че

...
Незнайно откъде, но през лятото на някой му хрумна, че
Коментари Харесай

Зона 51 и какво сполетя двамата влогъри, решили да я щурмуват

Незнайно от кое място, само че през лятото на някой му хрумна, че Зона 51, може би най-охраняваното място в света, където се счита, че се пазят доста секрети за извънземните, би трябвало да бъде щурмувана.

Дори се сътвори Фейсбук събитие, което събра над 400 000 искащи да схванат какво крие там държавното управление на Съединени американски щати.

Операцията по нахлуването трябваше да се организира на 20 септември, само че по неразбираеми аргументи беше анулирана. Периметърът към Зона 51 е строго охраняван и е безусловно нелегално да се навлиза в него.

Двама холандски влогъри обаче са решили въпреки всичко да ревизират какво се крие там. Разбира се, безусловно нищо не са разбрали, тъй като са били задържани 28 километра преди границата на Зона 51.

Това безчинство ще им коства много скъпо. Младежите, които са на 20 и 21 години, са наказани на една година затвор и възбрана да приближават територията още веднъж.

За тяхна наслада престоят зад решетките им се е разминал, тъй като са се признали за отговорни и са осъзнали нелепостта на дейностите си, написа ComicBook. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР