Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата

...
Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата
Коментари Харесай

Роми превзеха апартамента на Нора Нова: Михнева

Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент посред най-скъпата софийска улица Оборище, който остана без наследници след гибелта на певицата и.

Таборът, населил се в тузарската кооперация, в която има значително популярни жители основава проблеми на съседите. Най-елитната махала в страната е пропищяла! Това научи 19 минути от първа ръка от една от живеещите в блока на ул. Оборище - тв легендата Маргарита Михнева.

Попитана дали настаняването на ромската фамилия от неизвестен генезис е своеволно, авторката на безчет репортажи, проверяващи покупко-продажби на имотната мафия посочи, че е проверила документите и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки.

Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не имат финансови благоприятни условия да платят за апартамент, струващ най-малко 1 милион лв., в случай че се съди по раздрънкания им автомобил и вехтите облекла.

Това подсказва, че някой може би употребява ромите, с цел да прогони останалите жители на апетитния парцел - голямата част от тях хора в третата възраст. Така може би се надява да изкупи на безценица или най-малко много по-евтино от естественото техните жилища.

Напомняме, че до момента в който Нора Нова беше жива двете с Михнева водеха междусъседска война, която стана и обществена след намесата на Люба Кулезич и нейното предаване Честно казано на страната на първата певица, родена в България, взела участие в Евровизия, въпреки и от името на Германия, десетилетия преди рухването на Желязната завеса.

Спорът сред двете устати дами с визонени палта породи в началото поради паркиране в задния двор на кооперацията, която и двете обитаваха. В последните години от живота си Нора Нова изпитваше известни финансови усложнения заради  прекратения бизнес, който имаше. Тя все по рядко се появяваше по празненства и пътуваше до Виена, докъдето постоянно отскачаше преди този момент.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР