Нездравословни черти могат да се открият във всяка връзка. Понякога

...
Нездравословни черти могат да се открият във всяка връзка. Понякога
Коментари Харесай

Ето 7 знака, че този партньор не е подходящ за вас

Нездравословни черти могат да се открият във всяка връзка. Понякога сътрудниците се вглъбяват прекомерно в личните си стремежи и подценяват тези на половинките си. Често срещана неточност, която доста от нас вършат, е стремежът към променяне на колегата – извайването му подобен, какъвто желаеме да бъде, а не какъвто е. Това, може би, е и една от най-честите аргументи за крах във връзките. И макар че е човешко да позволяваме тези и още доста други неточности, въпреки всичко има неща, които един добър, любящ и безрезервен сътрудник не би изискал от половинката си. Ако вашият сътрудник обаче ги желае от вас, време е да си вървите. Ако останете, това може да токсини щастието ви.

Притиска ви да извършите огромна смяна в живота си
Коментари за прическата ви, за някоя несъответствуваща дреха са изцяло допустими. Партньорът ви може да желае сходни маловажни промени от вас. Но в случай че ви притиска да променяте работата си, религията си, образованието си, вярванията си, възгледите си или ви притиска да имате дете без да сте подготвени, това са неща, с които не можете и не би трябвало да се примирявате.

Притиска ви да му дадете паролата за телефона си
Очевидно той или тя желае да следи всичко, което вършиме. Няма ви доверие и търси в какво да ви упрекна. Вероятността самият ви сътрудник да има задни мисли е много огромна. Затова и ви подозира в изневери и други измами.

Иска всичко да е 50 на 50
В нито една връзка или брак разделянето на отговорностите, финансите и отговорностите не е изцяло равно. В хармоничните връзки сътрудниците се научават да вършат взаимни отстъпки и да отстъпват. Това е ключът към щастието. Пресмятането и претеглянето дали не се е прецакал прави колегата ви в действителност отровен за вас.

Кара ви да неглижирате неговите изневери
Ако сътрудникът ви ви следи изкъсо да не би да дръзнете да го мамите, само че самият той го прави, това е знак да прекратите връзката си. Още по-малко право има да се отнася с неуважение към вашите упреци, в случай че сте го хванали в невярност. Партньори с сходно токсично държание се пробват да убеждават половинките си, че нищо не е станало и че нямат право да се сърдят за такива мимолетни неща.

Да се откажете от работата си
Някои мъже дефинират мъжествеността си съгласно това какъв брой пари печелят. Ако вие печелите повече от тях или работата ви е по-престижна от тяхната, и поради това ви притискат да я промените, време е да си вървите. Това е молба, която не е редно и не трябва да приемате. Тя е единствено парченце от проявленията на комплексите и несигурностите, които се крият у такива мъже. Те ще отровят живота ви в бъдеще.

Забранява ви да говорите с някого или за нещо
Един уважаващ и разбиращ сътрудник не би раздавал забрани, още повече за изложение на мнение, за диалог с някого или на съответна тематика. Това държание е токсично и не би трябвало да го търпите.

Да не поддържате връзка с най-хубавата си другарка
Приятелките са тези, които виждат нещата в профил и могат да ни дадат скъп съвет. Ако погледът ви е мъгляв от любовта и не можете да прецените дали държанието на колегата ви е обикновено, най-хубавата ви другарка несъмнено може. И в случай че токсичният ви сътрудник е схванал това, той ще ви притиска да спрете да поддържате връзка с нея. Не го позволявайте. Никой не може и не би трябвало да ви не разрешава да виждате приятелите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР