Независимят общински съветник Борис Бонев не е отстранен от Председателския

...
Независимят общински съветник Борис Бонев не е отстранен от Председателския
Коментари Харесай

Елен Герджиков за Борис Бонев: Няма как да си отстранен от нещо, в което по правилник не присъстваш

Независимят общински консултант Борис Бонев не е отхвърлен от Председателския съвет на Столичния общински съвет, тъй като не можеш да си отхвърлен от нещо, в което по Правилник не присъстваш .
Така ръководителят на СОС Елен Герджиков разяснява в обществената мрежа изказванията на Борис Бонев, че е отхвърлен.
Герджиков показва, че досега Бонев е участвал по негова самодейност и покана, само че нееднократно е повдиган въпросът, на първо място от " Демократична България ", за какво разпоредбите се нарушават. 
" Позовавайки се на този казус на няколко пъти на Председателски съвет идваше съвсем половината група на Демократична България. Обяснявам си това им държание с обстоятелството, че партиите в тази коалиция нямат доверие между тях . Това обаче извънредно доста пречи на работата ни. Ето за какво взех решение да се върна към спазването на буквата на закона ", показва ръководителят на Столичния общински съвет.
В умозаключение Елен Герджиков напомня, че доста пъти, поради гласовете, които е Бонев е получил на локалните избори, той е упорствал, че представителят на Спаси София би трябвало да има място Председателския съвет, само че това обаче би трябвало да стане, когато бъде определен за зам. - ръководител на СОС, след смяна в Правилника и гласоподаване от останалите общински съветници.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР