Независимостта е била блян на нацията. Днес е важно да

...
Независимостта е била блян на нацията. Днес е важно да
Коментари Харесай

Симеон Сакскобугготски във В. Търново: Да помним и да сме обединени

Независимостта е била идеал на нацията. Днес е значимо да помним и да сме обединени. Това съобщи във Велико Търново внукът на цар Фердинанд и министър председател от 2001 до 2005 година Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица, съобщи БНР.

Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица изрази вяра след 2 октомври България да има устойчиво държавно управление със солидно болшинство. 114 години откакто дядо му прогласява независимостта на България, посланието на внука е за обединяване:

„ Да сме си ние самостоятелни в смисъл подобен – да гледаме ползите на България на първо място, и отново да не забравяме, че се реализират задачите като сме обединени, а не като се разделяме или пък единствено гледаме някои политически ползи “.  

За геополитическата рецесия и изострянето на спора Русия – Украйна Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица разяснява: Трябва още да се изчака малко да се разбере тъкмо, само че може би не са и известни ограничения, които да провокират сядането на една маса. Това е нещо, което може би се пробват, само че ще би трябвало да забележим, само че всеки случай е тежко, неприятно и тъпо, че в 21-ви век може да имаме подобен миг и то в Европа.

Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица пристигна във Велико Търново за присъединяване в конференция за статута на града като историческа и духовна столица на България. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР