НезависимостКлючовата дума за родените в периода 25 ноември – 2

...
НезависимостКлючовата дума за родените в периода 25 ноември – 2
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Стрелец I


Независимост

Ключовата дума за родените в интервала 25 ноември – 2 декември е самостоятелност . Това време подхожда на интервала след втория възврат на Сатурн на 56 години, в който се показва нов блян към самостоятелност. В този миг човек посвещава повече време на себе си и на персоналните си ползи и в по-малка степен се вълнува от фамилията или кариерата. Индивидът изпитва още веднъж наслаждение от това, че живее. Учи се да е самичък и това да му харесва.

Хората, родени в Стрелец I, са си самодостатъчни и разчитат напълно на себе си . Те изискват свободата да мислят, усещат и работят според личните си разбирания . Въпреки това те обичат да оказват помощ и да се грижат за тези, които се нуждаят от тях – дребни деца, немощни възрастни и домашни животни.

Родените в интервала не могат и няма да търпят да бъдат ограничавани. Те имат мощна вътрешен глас и естествена податливост да следват инстинктите си .

Училището и формалното обучение не ги притеглят, изключително там, където е натрапен непоколебим ред. Те са в огромна степен самоуки и със свободен дух и имат вяра, че животът е най-великият преподавател . Според тях да живееш добре, е най-креативното и свястно занятие. Тези, които работят общоприета работа, влагат доста сила в това, да създадат свободното си време вълнуващо и задоволително.

Родените в интервала могат да са доста сериозни и безмилостни към човешката нелепост . Те ценят доста високо характера и честността .

Трябва да внимават да не останат в последна сметка сами. Въпреки че особено за тях сам не е равнозначно на уединен.

Препоръки

Контролирайте страстите си . Пазете се от последна надменност и безчинство. Не възлагайте несъразмерни упования и се пробвайте да сте по-прощаващи. От време на време има смисъл да се вършат взаимни отстъпки или да се губи . Не преувеличавайте.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР