Независимо с какво се опитват да ви сплашват, не е

...
Независимо с какво се опитват да ви сплашват, не е
Коментари Харесай

Премиерът: Независимо с какво се опитват да ви сплашват, не е страшно да се гласува

Независимо с какво се пробват да ви сплашват, не е ужасно да се гласоподава. С тези думи при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Гълъб Донев се обърна към гласоподавателите, които ще гласоподават на парламентарните избори в неделя. 

" Служебното държавно управление постави големи старания, с цел да бъдат идните избори свободни, почтени и добре проведени, макар неяснотите и слабостите на бързо гласуваните от предходния парламент промени в изборното законодателство. Умората от честите избори в последните няколко години не трансформира значимия факт, че да гласуваш е израз на главно политическо право. Независимо с какво се пробват да ви сплашват - с машините, с видеонаблюдението, с бомбените закани по имейл, не е ужасно да се гласоподава. Страшно ще е да пропуснем опцията да излъчим почтени хора, които да ни съставляват. Предстоят значими управнически решения, които няма накъде повече да се отсрочват във времето ", съобщи министър председателят Гълъб Донев. 

Той увери, че схваща хората, които се усещат подведени и огорчени от честите избори. " Те евентуално ще бъдат стимулирани в избора си от отрицателни страсти, само че добре знаем, че когато доминира резултатът на страстите, нормално се стига до недостатък на избора. Затова е нужна да вземе връх разсъдъкът. По-добре е пет пъти да обмислим преди да избираме вместо пет пъти да избираме без резултат ", добави Донев.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР