Независимо с какво ни плашат - с машини, с видеонаблюдение,

...
Независимо с какво ни плашат - с машини, с видеонаблюдение,
Коментари Харесай

Независимо с какво ви плашат - машини или бомби, не е страшно да се гласува: Премиерът Донев

Независимо с какво ни плашат - с машини, с видеонаблюдение, с бомби, не е ужасно да се гласоподава. Това съобщи преди последното съвещание на Министерския съвет преди вота в неделя министър председателят Гълъб Донев.

" Умората от честите избори не трансформира значимия факт, че да гласуваш е израз на главно политическо право. Независимо с какво се пробват да ви сплашват - с машините, с видеонаблюдението, с бомбените закани по имейл – не е ужасно да се гласоподава. Страшно ще е да пропуснем опцията да излъчим почтени хора, които да ни съставляват. Предстоят значими управнически решения, които няма накъде повече да се отсрочват във времето ”, сподели още служебният министър-председател.

Той увери, че схваща хората, които се усещат подведени и огорчени от честите избори. " Те евентуално ще бъдат стимулирани в избора си от отрицателни страсти, само че добре знаем, че когато доминира резултатът на страстите, нормално се стига до недостатък на избора ”, съобщи Донев и прикани връх да вземе разсъдъкът.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР