Независимо от всички дискусии около пазара, недвижимите имоти си остават

...
Независимо от всички дискусии около пазара, недвижимите имоти си остават
Коментари Харесай

Разумна инвестиция с дългосрочен ефект

Независимо от всички полемики към пазара, недвижимите парцели си остават една от задоволително перспективните благоприятни условия за дълготрайна инвестиция. Без значение дали търсите своя нов дом или просто желаете да вложите средства в благосъстоятелност, добре е да проучите разнообразни благоприятни условия.

OKOL Lake Park е нов огромен комплекс от вида ‘Golf & Residential Community’, който ще включва интернационално голф игрище, петзвезден хотел, паркови и жилищни зони със фамилни и ваканционни парцели. Разположен е в региона на язовир Искър, единствено на 30 км от София и се отличава със зрелищни панорами към язовира и близките планини.

 Разумна инвестиция с дълготраен резултат
© OKOL Lake Park

Основният план на плана е основаването на място, което предлага всички улеснения и благоприятни условия за съвременен живот, работа и отдих в по-голяма непосредственост до природата. Великолепната екстериорна среда на всеки от парцелите е съчетана с съвременен минималистичен интериорен дизайн, предлагащ нови стандарти в дълготрайната употреба и поддръжка.

Ето и повече детайлности за типовете парцели, които могат да се окажат идната инвестиция с предстоящо положителни изгоди.

 Разумна инвестиция с дълготраен резултат
© OKOL Lake Park

Студиа и лофтове

Студиата и лофтовете са ситуирани в централната част на голф игрището на OKOL Lake Park. Те съставляват еднопространствени жилищни единици за отмора, работа и творчество – съвършен парцел за сантиментален уикенд измежду природата или зареждаща подготовка.
Студиата са 4 вида – с квадратури сред 60 и 90 кв.м.
Лофтовете са 2 вида – с квадратури сред 125 и 145 кв.м.

Редови къщи

Редовите къщи са ситуирани в южната част на голф игрището. Представляват двуетажни фамилни къщи с функционални и усъвършенствани разпределения. Всяка къща има челен двор с цветя и заден двор, който прелива в рафа на голф игрището.

Редовите къщи са 4 вида – с две, три и четири спални и са с квадратури сред 125 и 210 кв.м.

 Разумна инвестиция с дълготраен резултат
© OKOL Lake Park

Самостоятелни къщи

Самостоятелните къщи са ситуирани в северната част на голф игрището. Представляват извънредни парцели с разширена функционална стратегия и най-голям клас съоръжение и обзавеждане. Дворът на всяка къща също прелива в рафа на голф игрището.

Самостоятелните къщи са 3 вида – едноетажни, двуетажни и триетажни и са с квадратури сред 250 и 500 кв.м.

Брандирани къщи

Брандираните къщи са начин на живот артикул с капиталов детайл, проектирани и обзаведени съгласно стандарта за качество Pullman. Те се ръководят и обслужват като част от 5 звездния хотел Pullman. Инвестирането в тях обезпечава спомагателна рентабилност на притежателите си с помощта на включването им в рентал програмата на Accor. Собствениците на брандираните къщи употребяват извънреден пакет уреди, улеснения и услуги в хотела, както и редица спомагателни привилегии като статут Accor Privileged Partners, в мрежата от над 4 900 хотела по света.

Брандираните къщи са 4 вида - с две и три спални и квадратури сред 170 и 190 кв.м.

Къща и имот по самостоятелен план

В допълнение на всички тези парцели вложителят " Маркан Холдинг " предлага опция за закупуване на място в OKOL Lake Park и проектирането на къща по самостоятелен план. Парцелите от този клас са ситуирани на премиум локация с гледка към езерото, а къщите ще бъдат проектирани и издигнати от вложителя по самостоятелното задание на всеки клиент, само че в границите на архитектурната идея на плана.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР