Независимо от тенденциите, когато говорим за червила има една “златна

...
Независимо от тенденциите, когато говорим за червила има една “златна
Коментари Харесай

10 начина да носим розовото червило това лято

Независимо от трендовете, когато приказваме за червила има една “златна тройка ”, която в никакъв случай не излиза от мода. 

Класическото алено червило, което е задоволително, с цел да трансформира една жена в същинска изкусителка. Перфектното телесно червило, което е друго за всяка дама, защото е съобразено с цвета на устните и подтоновете на кожата. И несъмнено розовото червило – внимателно, нежно, само че не по-малко въздействащо. 

Смело можем да твърдим, че безусловно всяка от нас може да носи розово червило, без значение от цвета на косата, кожата и очите, възрастта или стила си. Нюансите, от които да избираме, са толкоз доста, че просто би трябвало да откриете този, който ще ви пасне. От ярката фуксия, предопределена за темпераментни дами, през нежното светлорозово, незаменимо за русокоски, до съвсем телесното, сливащо се с устните и даряващо ги с лек искра или по този начин търсения непрозрачен свършек – опциите са безкрайни.

Тази година розовото е на върха на трендовете в модата и интериора, а също и в хубостта. Ето за какво звездите постоянно посягаха към неговите нюанси, с цел да нанесат брилянтен свършек на своите red carpet визии. Вижте по какъв начин Кендал Дженър, Елза Хоск и Ева Лонгория носят розовото червило в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia) 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР