Независимо от търговските търкания между Пекин и Вашингтон, американската компания

...
Независимо от търговските търкания между Пекин и Вашингтон, американската компания
Коментари Харесай

Американската компания за храни „Каргил ще продължи да инвестира в Китай

Независимо от комерсиалните търкания сред Пекин и Вашингтон, американската компания за произвеждане на селскостопанска продукция и храни „ Каргил " (Cargill) ще продължи уговорката си към устойчивото земеделие в Китай, се споделя в годишния ѝ отчет, оповестява " Радио Китай ".

Компанията чака за разшири индустриалния потенциал на фабриката си за преправка на царевица в град Сунюен, провинция Дзилин ", до 2 милиона тона годишна до 2020 година, след инвестицията от 112 милиона $, която направи там през април. Ще продължи развиването и на другите капиталови планове на „ Каргил " в Китай – новия цех в град Чуджоу, провинция Анхуей, на стойност 48,8 милиона $, в който се създава протеин, и завода за фуражни смески на стойност 40 милиона $ в източната провинция Дзянси. За да поддържа секторите за преправка на царевица и хранителни съставки, компанията е основала в Сунюен център за хранителна сигурност и технологии, фокусиран върху тестването, изследвания и образованието на фрагменти в региона на сигурността на храните.

„ Каргил " е една от първите американски компании, която навлезе на китайския пазар още през 70-те години на предишния век. Към момента тя има над 10 000 чиновници в континенталната част на Китай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР