Независимо от логиката, независимо от принципа, че който кара повече,

...
Независимо от логиката, независимо от принципа, че който кара повече,
Коментари Харесай

Борисов разпореди с познат имперски тон: Няма да има винетки за Северната тангента

Независимо от логиката, без значение от правилото, че който кара повече, той заплаща повече, без значение че е по-скъпо да поддържаш и чистиш 12 платна, а не 2, както по времето на социализма и Българска социалистическа партия, което беше доста скоро, нищо няма да се трансформира по Северната дъга. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов незабавно след днешното съвещание на Министерския съвет. Той направи изказването в компанията на инж. Светослав Глосов, ръководител на АПИ, както и на финансовия министър Владислав Горанов и районния министър Петя Аврамова.
По думите му, Северната дъга била направена, „ с цел да им е по-удобно на хората “ и по тази причина Министерство на регионалното развитие и АПИ „ нищо няма да трансформират от това, което е било през предходната година “.
Като желаят общините пътищата да са общински, да си ги поддържат, вместо да се събират по няколко дни в Албена. Държавата кандидатства по еврофондове, страната ги построи, в този момент и страната да ги поддържа ли? С тези думи Борисов сякаш предопредели ориста на проблема „ Северна дъга “ по Околовръстното шосе в София.
Не съм чул да има репортажи и недоволство за Гърция, Сърбия, продължи министър председателят, като от думите му излезе, че там се заплащат винетки.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР