Независимо от желанията ни, факт е, че реалността не винаги

...
Независимо от желанията ни, факт е, че реалността не винаги
Коментари Харесай

Снимка на Лили Иванова разбуни духовете в мрежата

Независимо от желанията ни, факт е, че действителността не постоянно е услужливо комфортна и рано или късно всеки от нас самичък стига до извода, че грозните истини, утвърждаващи човешкото изтощение, са неизменима част от живота... А една от тях, постоянно подценявана от лекомислието на младостта, касае безскрупулността на времето, чийто недопечен манталитет не прости на никого. Но осъзнаването на нейната справедливост настава с годините, едвам когато техният отпечатък стартира да трансформира облика, надничащ от огледалото, последователно трансформирайки добре познатите му черти в непознати, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Да, макар неохотата, която провокира, стареенето е изцяло натурален развой, против който никой не е застрахован, включително и звездите, без значение какъв брой старания поставят, с цел да убедят своите фенове в противното. Все отново споделят, че славата върви ръка за ръка с привлекателния външен тип...

Понякога обаче, стараейки се да се показват известните персони във допустимо най-хубавата им светлина, спазвайки прецизно модерните трендове за предварителна обработка на фотосите, споделяни в другите платформи, даже екипите на известните персони позволяват неточности. Вярно е, че някои от недоразуменията са в действителност дребни и остават изцяло незабелязани, само че очебийността на други незабавно притегля всеобщото внимание.

очно както се случи с един от последните фрагменти на Лили Иванова, обявяващ новите дати за тазгодишното ѝ турне, което ще се организира в интервала септември-декември. Изображението разбуни духовете в обществената мрежа, провокирайки голям брой рецензии от страна на нейните консуматори, осъзждащи несъразмерна приложимост на фотошоп, ясно личаща на фотографията.

На нея примата на българската естрадна музика театралничи в разкопчана алена риза от сатен с дълъг ръкав, под която се подава черна блуза, а визията ѝ се добавя от втален кожен панталон и кубинки. Тя е седнала на стол, извърнат на назад, с разкрачени от двете му страни крайници, подпирайки се с ръце на неговата облегалка, заемайки поза, доближаваща се до тази, с която героинята на Шарън Стоун съблазнява психиатъра от Скотланд Ярд Майкъл Глас в " Първичен инстинкт 2 ".

Загладеното ѝ лице обаче провокира възмущението на почитателите в формалната ѝ Инстаграм страница, написали редица упреци измежду мненията под поста, които в последна сметка доведоха до свалянето на изображението от платформата.

" Хубаво ги обработват тези фотоси, но няма по какъв начин да е на тези години и да е без нито една гънка, това е нереално и неуместно. Ние я обичаме поради това, което е тя, а не поради външния тип ", гласят думите на неин обожател.

Преди обаче, обявата да бъде заличена, някои хора прозорливо резервираха фрагмента на устройствата си, а по-късно го споделиха в своите персонални сметки.

Така фотографията доближи до още повече от потребителите във виртуалното пространство, които даже съпоставиха лика на Лили с този на Луна, наблягайки, че колкото и да е необичайно, откриват огромна аналогия сред двете певици, най-малко на съответното изображение.

Други пък погледнаха хумористично на обстановката и я съпоставиха със сюжета на кино лентата " Странният случай с Бенджамин Бътън " от 2008 година, в който взе участие Брад Пит, закачливо заменяйки в заглавието името на главния персонаж с това на изпълнителката на " Ветрове ".

" След 10 години ще ни пее като бебе ", шеговито заключват те.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР