Независимо от факта, че тялото на Селена Гомес не може

...
Независимо от факта, че тялото на Селена Гомес не може
Коментари Харесай

Селена Гомес разказа какво обича да похапва и как поддържа форма

Независимо от обстоятелството, че тялото на Селена Гомес не може да се назова моделско, това не й пречи да бъде една от най-популярните и най-секси звезди на американския шоу-бизнес. В удостоверение на това са рекордният брой клиенти в Instagram и очарователният й любим - рапърът The Weeknd. Но, съгласно персоналния й треньор Еми Розоф Дейвис, с цел да се поддържа във форма, Гомес не стопира да тренира във фитнеса, само че и сигурно не стои гладна. " Никога не съм претегляла Селена, тъй като нямам доверие в цифрата на кантара, а в това по какъв начин човек наподобява. Селена обича бързото хранене, и в никакъв случай не съм й забранявала да го яде. Имаме един живот и не е редно изцяло да се лишаваме от дребните удоволствия като вкусната храна. Другото нещо е, че се пробвах да й внуши навика да се храни вярно и да си знае мярката ", споделя Ейми.

" Любимите пържени картофи или чипс могат да се заменят от моркови и хумус. Обикновено за закуска Селена яде яйца, авокадо, ориз, фасул, или кисело мляко с мюсли. На обяд - пуйка, салата с фасул и авокадо. Дресинът е от подобаващ зехтин, червен балсамов оцет, горчица или елементарен лимонен сок. Вечерята може да се състои от сьомга или пиле терияки, авокадо, краставици и ориз. Селена обича суши ", изяснява Дейвис.

Що се отнася до фитнеса, с цел да доближи най-хубави резултати, треньорът на звездата избира да смесват упражненията. " Пилатес, йога и бягане на пътеката - всичко това оказва помощ на тялото да е във форма. Ние вършим със Селена разтягащи извършения съвсем всеки ден. По време на продължителните турнета, ние постоянно, вместо тренировките, просто се разхождаме из града, разглеждайки локалните забележителности. Това е освен ужасно кардио, само че също по този начин оказва помощ да се отвлече вниманието от напрежението на сцената и в действителност кара да се отпуснете. "

I love you @tmarie247

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

restock the bus -grocery shopping in Saskatoon

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР