Независимо от факта, че е невъзможно да се прецени верността

...
Независимо от факта, че е невъзможно да се прецени верността
Коментари Харесай

Кои са най-неверните жени в зодиака? Вижте топ 5

Независимо от обстоятелството, че е невероятно да се реши верността на дамите единствено посредством принадлежността им към избран зодиакален знак, въпреки всичко астролозите са извели ранглиста на петте зодии, които демонстрират предпочитание за смяна по-често от други. Звездите разпределят всичко по подобен метод, че има най-малко един или два знака във всички стихии, че една жена е по-предразположена към прелюбодейство.

Пето място – Телец
Списъкът с неверниците започваме с дамите Телец. Те са амбициозни и имат предразположеност към изменничество. Докато са влюбени, те принадлежат на един човек, само че по-късно стават по-загрижени за комплиментите и вниманието на другите. Те обичат да тестват равнищата на адреналин. Жените от тази зодия няма да останат дълго с един мъж, единствено тъй като е богат. Ако им е скучно във връзката, са подготвени да кръшнат. Единственият метод да запазиш жена Телец е непрестанно да подхранваш нейния интерес. Необходимо е да покажете, че елементарно може да ви загуби, тогава тя ще бъде с вас. Вярно е, че има един огромен минус в този способ на задържане – ревността. А Телецът е равноценен на ревнивост. Те могат да се борят, да крещят, да изпадат в нервност, тъй като имат мощно развито възприятие за благосъстоятелност.

Четвърто място – Риби
Това е характерен представител на водните зодиакални знаци. Рибите могат и да не ви кръшнат, само че пък са царе във флиртовете. Жените, родени под този знак, могат да изневерят на сътрудник, с който нямат доста дълга връзка или не виждат някаква вероятност. Ако не са уверени в индивида до тях, не може да се чака преданост. Разбира се, те могат да бъдат арестувани от някакъв фактор, само че това е малко евентуално. Ако ви утешава, представителите на този знак не изпитват усеща към колегата, с който изневеряват. Те си мислят, че са моногамни, само че не могат да се въздържат от неразрешения плод. В интерес на истината те мъчно прикриват измяната и постоянно ги хващат в крачка. Малко повече наблюдаване ще ви помогне да разберете, че дамата държи на вниманието на различен човек.

Трето място – Везни
Този въздушен зодиакален знак е доста прочувствен, доста динамичен, ревностен и податлив към интриги. Жените Везни не считат за изменничество невярност, в случай че не се е схванала. По-голямата част от кръшканията им се случват в интервала преди брака. Ако не сте женени за Везни – отваряйте си очите на четири, тъй като търсенето на различен мъж ще бъде непрекъснато. Разбира се, това не се случва преднамерено. Просто дамата Везни доста обича похвали и ласкателства. Ако вие не ги вършиме, различен ще се възползва. При проблем във връзката не предлагайте краткотрайна разлъка за размисъл, тя няма да си губи времето. Начините при тях да се спре с изневерите са единствено посредством брак, деца, нараснал надзор и непрекъсната обич. Трябва да сте подготвени да работите върху такива взаимоотношения цялостен живот, тъй като компликациите не са малко.

Второ място – Скорпион
Жените Скорпион са красиви, харизматични, прочувствени, само че тяхната невярност не може да бъде обяснена разумно. Понякога те тестват силата на възприятията, което няма необикновен смисъл. Скорпионите са доста рискови играчи в любовта, тъй като им липсва страст. Астролозите не се ангажират да дадат явен отговор на въпроса „ Защо? “ и „ За какво? “. И май освен те. Няма да разберете дамата Скорпион, остава ви единствено да я обичате мощно.

Първо място – Близнаци
Тези дами са извънредно непредсказуеми. Те могат да се трансформират във всеки стадий от връзката, даже в случай че сте женени или дълго време дружно. Ако имате деца, знайте, че това няма да спре дамите Близнаци да спрат да търсят нови завършения и чувства. Те желаят да имат всички хора по едно и също време. Независимо, че се вършат на доста мощни, в един миг могат да изискат да се върнат при вас след невярност. И тогава изборът ще бъде ваш. Но би трябвало да знаете, че тяхната преданост е краткотрайна. Те са умни и забавни, само че не очаквайте почтеност от тях. Те ще ви лъжат в лицето ви и ще мислят, че всичко е наред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР