Независимо колко добре познавате партньора си – от 10 години

...
Независимо колко добре познавате партньора си – от 10 години
Коментари Харесай

Неловките ситуации в секса и как да ги замажете

Независимо какъв брой добре познавате колегата си – от 10 години или от 10 минути, няма никаква гаранция, че интимният ви живот ще следва авансово плануван сюжет. Понякога има обстановки, за които бихте желали да забравите час по-скоро. Ето по какъв начин да се държите в сходни случаи.

Газове по време на секс
Да се признае за подобен проблем не е признато даже и преди най-близките, обаче, съгласно анонимно изследване, 58% от дамите се сблъскват с прибързано газообразуване. И в случай че това към този момент се е случило, и за жал и двамата сте станали очевидци, би трябвало да реагирате съгласно обстановката. Няма общоприето предписание: игнорирайте въпроса в този момент, обсъдете го след това. Понякога е по-добре да се посмеете и да превърнете конфузната преживелица в смешка, след което пристрастеността да се разгори с нова мощ. А от време на време просто е по-добре да не подчертава върху външните звуци.

Той не е подготвен, а ти жадуваш да е в теб
Прекалено постоянно срещана обстановка, каквато, съгласно допитването, признават 60% от дамите. Жената изнемогва от предпочитание и чака проникването, само че се оказва, че сътрудникът още не е подготвен. Подобна обстановка може да се окаже причина за голям психичен проблем, защото дамите, които не са уверени в своята осанка, възприемат обстановката като свое крушение. Затова най-разумно е да продължавате с ласките и да не концентрирате вниманието си върху обстоятелството, че той още не е подготвен. След секса обаче би трябвало да обсъдите обстановката оптимално внимателно и правилно. В противоположен случай сходни случаи могат да доведат колегата ти до „ психическа импотентност”.

„ Мръсен” секс
Над 35% от дамите признават, че са изпитвали несръчност по време на половия акт, тъй като ненадейно им е пристигнал цикълът. Чувството на позор поради изцапаните чаршафи е постоянно срещано в сходни обстановки. Естествените процеси в тялото ви не са нещо, от което би трябвало да се срамувате.

Странните шумове, които издава вагината ви
Онези звуци, които се чуват поради попадането на въздух във вагината ви, пораждат по време и незабавно след секса. Това в действителност е доста неудобно и може да намали настроението даже и на най-уверената в половата си прелест жена. За благополучие на 69% от дамите, които признават за такива обстановки, следва да заявим: мъжете не обръщат внимание на сходни неща, тъй като ги считат за изцяло естествени. Ако „ звуковият съпровод” не ви дава мира, правете упражненията на Кегел няколко пъти седмично и малко преди да вършиме секс.

Смях през стонове
Понякога има моменти, в които не можеш да сдържиш смеха си. Но твоята „ жизнерадостност” не постоянно се прави оценка вярно от колегата ти. Някои мъже могат да възприемат смеха за своя сметка и да се обиден. Така че в случай че вие сте, както и други 21%, от дамите, сте изпадала в сходна обстановка, не забравяйте, че е най-добре да обясните на колегата си за какво се смеете, а по-късно да продължите с интимните си занимания. По-добре е да се посмеете дружно, в сравнение с да притегляте недоумителни погледи и да се притеснявате от фантазията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР