Независимо какво е образованието и професията ви и в кое

...
Независимо какво е образованието и професията ви и в кое
Коментари Харесай

Волята да защитаваш интересите на българите*

Независимо какво е образованието и специалността ви и в кое обитаемо място живеете, в случай че се огледате в близост, шансът да се гордеете с България е незабележим. Картината е тъжна, даже мъчителна и няма светлина и вяра за смяна с ръководството, на което сме очевидци от много години насам в интервала на прехода.
Страдащи и прекомерно постоянно мизерстващи са възрастните ни хора, нашите майки и татковци, нашите баби и дядовци – хората, които са ни отгледали. Днес те са изправени пред ежедневната опасност да нямат какво да сложат на масата или да им липсват по този начин нужните медикаменти и медицински грижи. Според всички проучвания в това направление, България е една от най-застаряващите и най-болните народи в Европа.
Освен това, от медиите всекидневно ни залива информация за случаи на безнаказана експанзия и битова престъпност. Налице са сериозни обстановки, в които постоянно хората протягат ръка на най-близките си или пък беззащитни дами стават жертва откакто неведнъж са подавали сигнали, на които никой не е обърнал внимание и не е подхванал нужните ограничения. След тези случаи няма обвинявания, няма присъди и санкции за издевателствата.
Младите хора напущат страната, защото не виждат вероятност за развиването си – както за това да получат качествено обучение, по този начин и да се осъществят и да получат уместно заплащане за труда си. Липсват съответни и работещи политики за поощряване на младите фамилии, за преструване на раждаемостта, облекчения за жилища. Свидетели сме на невиждана демографска рецесия – по данни на Национален статистически институт, популацията на България понижава с близо 50 000 души на година и липсват дейности тази наклонност да се обезврежда или да се обърне в положителна.
В джоба на българите всекидневно бъркат безскрупулни картели, ядем некачествена храна, лечебните заведения банкрутират, децата ни остават без педиатри и без способена здравна грижа. Този лист може да стане безпределно дълъг. В резултат на грабежите и неуспехите на доста държавни управления и корумпирани управници, които един след различен заграбиха своето парче от общата баница и се отдръпнаха, нашият народ е отруден, болен и трагичен. Загубили сме към този момент вярата, че може във властта да бъдат излъчени честни хора, водени от интереса на елементарния българин, които да поведат страната ни към по-добро. Изпарила се е вярата, че може да има и такива политици, които откровено да мислят за своите сънародници и да са стимулирани да създадат каквото е нужно, с цел да живеем всички по-добре.
С неотстъпчивост към всичко това, политическа партия ВОЛЯ е в Народното събрание, с цел да съставлява същинския глас на народа и да пази ползите на българите – главен приоритет за водача Веселин Марешки. Той е бизнесмен от Варна, потвърдил се във фармацевтичния бизнес, а от известно време и в търговията с горива, където води безотказна борба с картелите. Всички партии от статуквото, в избрани години когато са били ръководещи, са помагали за основаването на този картел, за укрепването му и са създавали удобни условия, с цел да може българският народ да бъде ограбван.
На фона на всичко това на хората им е мъчно да повярват, че някой желае да се занимава с политика и да влезе в Народното събрание, не с цел да си реши персоналните бизнес въпроси, а с цел да се бори дружно с всички български жители за решаването на проблемите им, повишението на покупателната дарба и като цяло за подобряването на качеството на живот.
Това може да бъде единствено един самостоятелен претендент, самосъздал се, борил се е самичък за всяка стотинка през цялото време, какъвто е Веселин Марешки. Той подарява депутатската си заплата и постоянно върви пешком, с цел да приказва с хората, да усети пулса им и да познава от първо лице проблемите им. А хората желаят правдивост, отмъщение и по-добър живот.
Днес на прага на изборите за Европейски парламент, желанието на коалиция „ ВОЛЯ – Българските родолюбци “ е там да се изпратят същински български патриоти, а не депутати – безродници. Там България би трябвало да бъде показана от почтени хора, които биха създали и невъзможното, с цел да пазят националните ползи, а не от пресметливи кариеристи, които отиват в Брюксел, с цел да уредят персоналното си състояние. Необходими са честни и потвърдили се експерти в подобаващите области, каквито са привлечени в листата на коалиция „ ВОЛЯ – Българските родолюбци “ – икономисти, финансисти, специалисти по национална сигурност, европейски фондове, юношески и обществени политики, екология, нововъведения и други Стремежът на ВОЛЯ е в Европейския парламент да се изпратят мощни водачи, които да вкарат верните политики за равнене на приходите и по-адекватно отнасяне на всички страни членки с почитание към всяка нация в Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР