Независимо дали започвате новата година сингъл или с половинка, вероятно

...
Независимо дали започвате новата година сингъл или с половинка, вероятно
Коментари Харесай

Януари 2023: Секс хороскоп

Независимо дали стартирате новата година сингъл или с половинка, евентуално се чудите какво ви готви първият месец от новата година във връзка с любовта. Оказва се, че има астрологична причина за всевъзможни любовни размисли: Венера, планетата, която ръководи над любовта, е в придвижване през януари.

На 2 януари Венера навлезе в обичащия заниманието, непослушен Водолей. Това е сила на мощно привличане. Ще имаме мощно предпочитание да се свържем с хора, които усещаме, че ни одобряват и са същински другари. По-късно, на 26-ти, Венера ще премине в Риби, което ще донесе доста по-романтична сила. Ще имате предпочитание да слушате музика, да ходите на спектакъл и да се занимавате с изкуство. И не се изненадвайте, в случай че прекарвате време във мечти за вашия съвършен сътрудник, тъй като Венера в Риби е обвързвана с това да се отдадете на най-смелите си мечти.

На не толкоз приказния фронт три планети са ретроградни, което основава напрегната сила за всички. Те са Меркурий, планетата, която ръководи връзката, Марс, планетата на действието и Уран, планетата, която ръководи напредъка и посоката. Ето какво можете да очаквате през януари:

Овен

Необвързани:  С Юпитер, планетата на експанзията, във вашия знак до май, вие в действителност не можете да бъдете спрени. Това е вашата година и най-добре е да се възползвате оптимално от нея! Пълнолунието в Рак на 6-ти ще ви въодушеви да вършиме проекти с приятелите си. Това възприятие единствено се ускорява през сезона на Водолея, който стартира на 20-ти. Вероятно ще срещнете някого посредством приятелите си или даже в дивата природа този месец, тъй че дръжте очите си отворени...

Обвързани:  Ако вие и вашият сътрудник се чувствате малко смутени при започване на месеца, не се тревожете доста. Има три ретроградни планети, отговорни за това. Може да ви се коства, че не сте напълно на една и съща дължина на вълната или не се чувате добре. За благополучие, когато Венера се реалокира в Риби на 26-ти, всичко това ще се разсее и ще се почувствате по-влюбени от всеки път.

Телец

Необвързани:  Вашият обществен календар е извънредно претрупан този месец. Има причина за това. С Венера, вашата ръководеща планета И планетата, която ръководи любовта, вие сте подготвени да излезете и да се забавлявате, което е тъкмо това, което би трябвало да вършиме! Нещата вървят добре за вас сега и вие притегляте доста позитивна сила и хора към вас. Не се опасявайте да срещнете погледи с този сладур в претъпканата стая... възможностите са, че и той го усеща.

Обвързани:  Приятелите ви са ви заели този месец, само че това не значи, че би трябвало да изоставите връзката си. Водете своя обичан със себе си! Допускането на вашия човек по-навътре във вашия свят просто може да сближи двамата

Близнаци

Необвързани:  Време е да тръгнете по пътя! Венера е във вашия дом на пътуването и пристрастеността ви към пътешествия е по-силна от всеки път. Подарете си време на открито с другар – в никакъв случай не знаете кой може да отседне в хотела ви или с кого можете да завържете диалог на вечеря в нов град. Този месец има опция да започнете някаква връзка от разстояние, без значение дали това е другарство или освен това. Каквото и да се случи, насладете му се!

Обвързани:  Венера ви кара да желаете да станете и да отидете някъде този месец, тъй че го направете! Резервирайте пътешестване до далечна страна. Важно е да се свържете с вашия обичан този месец в нова среда. Това ще разпали романтиката ви още повече и ще докара нови вълнуващи хора във вашата орбита.

Рак

Необвързани:  Чувствителната ви страна е на открито този месец и е ужасно време да свършите вътрешна работа, изключително към пълнолунието във вашия знак на 6 януари. Когато опознаете себе си по-добре, ще се деянията като по-добра версия на себе си във всички области на живота си, в това число във взаимоотношенията си. Какво по-хубаво от това?

Обвързани:  На 6-ти пълнолунието в Рак ви кара да се чувствате уязвими. Определено може да е ужасно да споделите нова страна от себе си с вашия обичан, само че ще си заслужава. Позволете му да се погрижи за вас. По-късно, когато сезонът на Водолея стартира на 20-и, вашата вътрешен глас ще бъде мощна, тъй че не забравяйте да се вслушвате. Като цяло, свързването с колегата ви този месец ще ви накара да се почувствате свързани по всевъзможни способи, само че несъмнено полово.

Лъв

Необвъзани:  Когато слънцето влезе във Водолей на 20-ти, това отбелязва шест месеца след рождения ви ден, което може да ви накара да потънете в мисли. Доверете се на това възприятие и прегледайте задачите си за годината. Внимание: Това чувство стартира, когато Венера, планетата, която ръководи вашия любовен живот, се реалокира във Водолей на 2-ри, само че доближава най-високата си стойност за всички времена с новолунието и слънцето във Водолей към края на януари. Ако си поставите цели за любовния си живот през тази година, започнете да действате по тях. Може би е време да създадете профил в Tinder или да помолите другар да ви провежда среща на сляпо

Обвързани:  Венера, планетата, която ръководи любовта, е във Водолей през по-голямата част от месеца, наблягайки частта от вашата карта, която дава отговор за връзките и другарството. Тази сила се разгръща и върху сантименталния ви живот. Сега е моментът да се свържете още веднъж с колегата си като най-хубави другари. Избягайте дружно за уикенда. Време е за малко време уединено, с цел да стартираме годината мощно!

Дева

Необвързани:  Този месец всички знаци изпитват увлечение към партньорства. За вас обаче Венера е тласък да избягате от всекидневната си рутина. Знаете ли фразата " намираш любовта, когато не я търсиш "? Това е вашето мото за този месец. Така че продължавайте да вършиме нещата, без значение дали става въпрос за уроци по йога, обиколки на хранителни магазини или работни сесии в офиса. Може просто да попаднете на специфичен човек!

Обвързани:  Вашето пространство се нуждае от надграждане този месец. Тъй като сте естетическо творение, вашата среда е значима за вас, тъй че не се колебайте да бъдете сантиментални и да извършите мястото с цветя, светлини - каквото и да ви кара да се чувствате щастливи и спокойни. Докато рисковото видоизменение на дома може да наподобява обезсърчително за множеството, за ваш шанс имате сътрудник, с който да го извършите! Звездите са подредени уместно за занимателни планове за възстановяване на дома за вас и обичания този месец. Работете взаимно върху вашите хрумвания и на първо място не забравяйте да се забавлявате!

Везни

Необвързани:  С вашата ръководеща планета, Венера, във вашия дом на удоволствието и романтиката този месец, сигурно ще си прекарате добре. Открийте хубави празненства, организирайте нещо, което ви кара да се чувствате секси и се изявете! Това е отличен месец за вас да ходите на срещи и да се срещате с нови хора. Просто се уверете, че знаете какво и кого търсите, с цел да не си губите времето. Обърнете особено внимание на всеки, към който в началото може да бъдете притеглен като другар, тъй като атмосферата на другарство, трансформирало се в романтика, е мощна този месец с силата на сезона на Водолея.

Обвързани:  Чувствате се замислени като цяло през този месец, само че несъмнено е по този начин във връзката ви. Погледнете към сегашния си сътрудник и отговорете почтено на въпроса  " Чувстваш ли се щастлива? ". Това са съществени фактори за всяка здрава връзка, тъй че не подценявайте смисъла им. С Юпитер, планетата, фокусирана върху експанзията, висяща във вашия дом на партньорства, в никакъв случай не е имало по-подходящо време да погледнете обективно на нещата и да претеглите решенията си.

Скорпион

Необвързани:  Ако домът ви е отвън надзор в последно време, в този момент е превъзходен миг да го почистите. Празниците - и огромният брой кутии от дарове, могат да ви заринат. Насладете се на разкрасяването на вашето пространство и намирането на безспорна наслада в него, тъй като евентуално ще доведете някого вкъщи до края на месеца. В края на януари, ще сте подготвени за вечерна среща... и ще почувствате мощна чувствена сила. Забавлявайте се!

Обвързани:  С по-студеното време тук е допустимо вие и вашия мъж да се отпуснете повече от нормално. Добре е да се скриете за известно време. Просто се уверете, че не сте на телефоните си от самото начало. Възстановете връзката си със себе си и един с различен, като се заровите още веднъж в някои остарели занимания този месец и ги споделите с вашия обичан. Това време за свързване, съчетано със мощна чувствена сила в края на месеца, ще ви накара да се почувствате ужасно.

Стрелец

Необвързани:  Юпитер, планетата на експанзията и вашата ръководеща планета, разкрива част от вашата диаграма, фокусирана върху занимания и срещи. Какво значи това за вас? Е, общо взето, опциите са безкрайни! Ако сте желали да се срещате с мъже, това е моментът. Ако желаете да се установите, това е подобаващ месец за определяне на връзка. И в случай че желаете просто да излезете и да се забавлявате, има място и за това. Възползвайте се от възможностите си и вижте какво ще се случи - няма да бъдете разочаровани!

Обвързани:  Този месец желаете да ви е елементарно. Същото важи и за вашата връзка. Искате да сте с някой, който прави живота ви по-прост и по-добър, а не по-сложен. Трябва ли да извършите промени, с цел да се случи това? Сега е моментът за оценка. Януари също е ужасно време за непринудено развлечение с колегата ви, тъй че не се колебайте да се забавлявате и да отидете на музей или на кино. Това ще ви сближи!

Козирог

Необвързани:  Балансът във всяка връзка е значим и точно това мъчи мозъка ви в огромна степен този месец. Венера, планетата, която ръководи любовта, е във Водолей, което акцентира това, което цените. Ако в никакъв случай не сте го правили, пробвайте се да извършите лист на това, което търсите в колегата, в това число какви полезности би имал. Разбира се, вие също желаете някой, който освен финансово, само че и морално е склонен с вас, тъй че се уверете, че задавате огромните въпроси този месец!

Обвързани:  С Венера, която акцентира вашите полезности този месец, вие ще обърнете сериозен взор към вашите взаимоотношения. На една и съща страница ли сте вие ​​и вашият сътрудник, когато става въпрос за вашите проблеми? Сега е моментът да попитате. Просто се уверете, че не давате прекомерно доста. Това е двупосочна улица!

Водолей

Необвързани: Венера, планетата, която ръководи любовта, е във вашия знак този месец, тъй че опциите са в действителност безкрайни. Излезте и флиртувайте! Дори и да не търсите безусловно връзка, въпреки всичко е хубаво да се позабавлявате малко. Марс, планетата на действието, е във въздушния знак Близнаци, тъй че има известна откровеност към вас този месец, която може да направи срещите много ефикасни. Не сте склонни да си губите времето и ще уведомите всички и всеки за това. Ако желаете да се срещнете с някого, обърнете внимание на дните към 14-ти и до новолунието на 22-ри. Тогава сантименталната сила е доста мощна!

Обвързани:  С Венера във вашия знак ще се чувствате много удовлетворени този месец. Изглежда, че всичко върви както би трябвало. Но преди да станете прекомерно самонадеяни, не забравяйте да запазите малко място за вашия обичан този месец. Това, че вие ​​се чувствате ужасно, не значи, че и при него е по този начин. Затова отделете малко време, с цел да видите по какъв начин се усеща той, с цел да можете да се концентрирайте върху прекарването на необикновен месец дружно.

Необвързани:  С пълнолунието, което акцентира вашия дом на романтиката и Венера, която приключва месеца във вашия знак, вашият любовен живот наподобява чудесно този месец. Имате предпочитание да останете сами и да се погрижите за себе си, само че даже това ще докара до спомагателни сантиментални връзки. Дръжте себе си, сърцето си и очите си отворени, до момента в който продължавате да се грижите за себе си. Някой специфичен човек вижда, че работите върху себе си и харесва това, което вижда!

Обвързан:  Време е за пътешестване. Така че разгледайте уеб страницата на Airbnb и планирайте сантиментално пътешестване за вас и вашата обич. Венера, която има мощно въздействие върху вашия знак, се движи бързо този месец и ви се желае да се свиете и да се скриете. Но ще бъде доста по-сладко, в случай че вземете своя обичан със себе си. Плюс това, с цялостната луна във водния знак Рак и Венера, навлизаща във вашия знак в края на месеца, вие по този начин или другояче се чувствате чувствени и сантиментални. Насладете се на бягството си и започнете годината мощно!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР