Независимо дали вярвате в астрологията, вероятно ви се е случвало

...
Независимо дали вярвате в астрологията, вероятно ви се е случвало
Коментари Харесай

Ретроградни планети объркват планове още от този месец

Независимо дали вярвате в астрологията, евентуално ви се е случвало да чуете за идна ретрограда и да си помислите „ Няма метод това да ми повлияе “. Но когато ретроградното придвижване стартира, то освен че ви влияе, само че е и 10 пъти по-неприятно от предстоящото.

Тези преживявания постоянно са неприятни, тъй като ви припомнят, че даже най-безупречните проекти са уязвими пред непредвидените приумици на Вселената, написа уеб сайтът Edna.bg.

Ако към този момент се чувствате неспокойни и се чудите кои планети ще бъдат ретроградни през януари, не се опасявайте ненужно:

Ретрограден Уран (от 19 август 2021 до 18 януари 2022)

Тъй като Уран е външна планета, евентуално няа да усетите ретроградното ѝ придвижване толкоз доста. Уран е назадничав към този момент от половин година, което прави резултатът му по-незабележим, тъй като този пренос има наклонността да се усеща в по-дълъг интервал от време, а не в кратковременен проект. Уран е планетата на протеста и характерността, а ретроградното му придвижване е мощно време да покажете своята самостоятелност и достоверност.

Ретроградна Венера (от 19 декември 2021 до 29 януари 2022)

Вероятно към този момент сте усетили суровите резултати на ретроградната Венера през декември. Венера е планетата на любовта и другарството, а когато се движи наопаки, има наклонността да разкрива всички слаби места във връзките ни. Венера също по този начин ръководи парите и лукса, което значи, че нейната ретрограда може да разкрие отрицателни въздействия във вашите привички за харчене и удоволствия. Това ретроградно придвижване ще завърши в края на януари, което значи, че 2022 ще стартира с някои сложни уроци за вашите сантиментални връзки. Запомнете, че ретроградната Венера разкрива неща, които постоянно са съществували, само че са останали скрити, до момента в който истината не излезе нескрито.

Ретрограден Меркурий (от 14 януари до 4 февруари 2022)

Страшният назадничав Меркурий наближава! Бързо движещата се вътрешна планета е ретроградна по три или четири пъти в годината, само че този пренос трае единствено няколко седмици. Меркурий е планетата на връзката и логиката, тъй че когато се движи в противоположна посока, ви оставя с чувството за комплициране и неорганизираност. Вместо да търсите логичност в протичащото се, приемете странните неща, на които ви обръща внимание този пренос. Тази ретрограда стартира в общителния Водолей и минава през работливия Козирог на 25 януари, преди да завърши на 4 февруари. Обърнете внимание какво ви разкрива за вашия обществен живот и работна нравственос.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР