Независимо дали търсите малко южно очарование или искате да усетите

...
Независимо дали търсите малко южно очарование или искате да усетите
Коментари Харесай

Десетте най-добри места за пътуване през ноември

Независимо дали търсите малко южно обаяние или желаете да усетите атмосферата на тропическия парадайс, почивката през ноември си заслужава.

Във време на подготовка за празници, на всеки му се желае да избяга от лудницата на огромния град и да попадне в един нов свят.

Но къде? Ето няколко близки и далечни хрумвания.

Чарлстън, Южна Каролина

Не е чудно, че този обаятелен южен град става все по-популярна дестинация през последните няколко години измежду локалните и интернационалните пасажери. Тук ще намерите богата история, вкусна храна, архитектура, която заслужава да бъде снимана и, несъмнено, може би най-важното - несравнимо южно гостолюбие.

Приятните температури (15-20 градуса) през ноември го вършат идеално време за посещаване. Докато сте в града, не забравяйте да посетите новия исторически музей, който се открива през септември. Сградата е национална историческа забележителност и дава обещание да бъде прелъстителен център за феновете на историята.

Мелбърн, Австралия

Столицата на Австралия е избрана за най-завладяващия град в света - в продължение на седем години подред. И в случай че това не е задоволителна причина, ето още: космополитният град дава обещание приятни температури – към 15 градуса през ноември и доста забележителности.

Бахамите

Обикновено това място е цялостно със фамилии по време на празниците през декември, по тази причина отидете един месец по-рано и ще се радвате на слънчеви дни, без викащи в близост деца, както и по-евтини билети. Това е идеалният метод да се отпуснете и да се заредите преди началото на трескавия сезон.

Палм Спрингс, Калифорния

Ноември в пустинята провокира сходни усеща в сърцата ни, както пролетта на множеството места по света. Докато у нас вадят зимните пуловери, там се радват на слънчево време, туристи, колоездене, пикник в парка. Какво по-хубаво може да ви се случи през ноември?

Буенос Айрес, Аржентина

Разхождайки се по улиците, ще забележите, че пролетта е в разцвета си. Навсякъде има цветя, цените на хотелите са по-ниски. Купете билети за футболен мач, разгледайте една от най-красивите книжарници в света (El Ateneo Grand Splendid) и гледайте танго шоу в локалния спектакъл.

Хонконг

Заради субтропичния климат на Хонконг, лятото тук е изключително горещо, а пролетта е топла и влажна. Ноември е идеалното време - с ясни, слънчеви дни и приятни температури.

По време на вашето пътешестване можете да извършите разходка с лодка и да се насладите на изумителните гледки към града от връх Виктория, до който можете да стигнете благодарение на най-стръмната въжена линия в света.

Полуостров Папагайо, Коста Рика

Намиращ се на северното тихоокеанско крайбрежие на Коста Рика, полуостровът е дом на буйни джунгли, съвършени плажове и петзвездни хотели. Най-близкият " град " е на 45 минути път с кола, само че от време на време отдалечеността е тъкмо това, което зимното бягство изисква.

Сейшелските острови

Разположен край крайбрежията на Източна Африка, Сейшелските острови - архипелаг, състоящ се от 115 острова - е толкоз покрай парадайса. Кристално чиста вода, буйни джунгли и пясък с тънък прахуляк го вършат най-хубавото зимно бягство.

Лисабон, Португалия

Това е една от най-приятните дестинации за европейска почивка през ноември. Докато в градове, като Лондон, Париж и Берлин, се усеща зимата, поради климата си Лисабон е превъзходен, а температурите са към 20 градуса, написа Блиц. Насладете се на архитектурата и хубостта на града без скрупули.

Сейнт Барт

Островът прави своето огромно завръщане след урагана Ирма, а през ноември съвсем всички заведения за хранене, вили и хотели ще бъдат отворени. Планирайте пътешестване преди хаоса през декември и се насладете на плажа и спокойствието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР