Независимо дали сте слушали, или не, ако тази година сте

...
Независимо дали сте слушали, или не, ако тази година сте
Коментари Харесай

Какво ще ви се случи, ако сте в офиса на Коледа

Независимо дали сте слушали, или не, в случай че тази година сте от хората, на които Дядо Коледа е донесъл ексклузивен труд и престой в офиса по празниците, не се отчайвайте.

Сега можеше да сте вкъщи, да ядете нездравословна храна и роднините ви да ви питат за какво още не сте женени.

Ако и вие сте определените, част от отбора-мечта, който ще бди над сакралното офис пространство, ето неща, за които би трябвало да бъдете готови.

С КАКВО ЩЕ съдебна експертиза СБЛЪСКАТЕ НА КОЛЕДА, АКО съдебна техническа експертиза В ОФИСА - ГАЛЕРИЯ

Колегата ентуиаст
 Колегата, който кипи от възторг. Колегата, който кипи от възторг.
Във всеки офис има един положителен и ухилен сътрудник, за който чашата е постоянно на половина цялостна. Защо не? Ами, от време на време положителното въодушевление идва допълнително. Ясно е, че на никого не му се желае да е пред преносимия компютър. Не е нужно постоянно да се търси положителната страна там, където я няма. И все пак: едни слушалки и обичаната плейлиста могат да подобрят нещата.

Пума посрещна чиновници на офис в Бразилия

Колегата, който предлага да пийнете по едно
 Работата и алкохола не вървят ръка за ръка, в случай че не се казвате Хемингуей. Работата и алкохола не вървят ръка за ръка, в случай че не се казвате Хемингуей.
Почти сме уверени, че няма офис на света, в който няма най-малко една бутилка уиски, останала от празненство или рожден ден. Мениджърът го няма, никой не ви гледа - какво ще стане в случай че си сипете единствено по едно?

Бягайте от това предложение! "Да пием по едно " не води до нищо положително, тъй че в случай че желаете да си спестите неприятни преживявания на идващия ден, изключително в случай че отново сте на работа, по-добре помислете още един път.

5 метода да предотвратим депресията след отпуск

Facebook, който ще ви припомня, че всички с изключение на вас честват

Тъжно, само че факт: всякога, когато проверявате фийда си, в него ще се усилва броя на фотоси на сарми и положение "чувства се блажен ".
 Има ден в годината, когато сармичките побеждават селфито. Има ден в годината, когато сармичките побеждават селфито.
Ако можете: избягвайте обществените мрежи, които ще ви припомнят, че през днешния ден за следващ ден не сте се наспали и сте на работа. Не, че вечерта няма да се приберете при най-близките си, само че въпреки всичко, добре е да не си търсите непотребни дразнители денем.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР