Независимо дали сте опитен професионалист, или неотдавна завършил, сигурно искате

...
Независимо дали сте опитен професионалист, или неотдавна завършил, сигурно искате
Коментари Харесай

9-те най- добри компании, в които можете да работите по света

Независимо дали сте умел експерт, или наскоро приключил, несъмнено желаете да знаете най-хубавите компании, в които можете да работите в международен проект. Даваме ви лист с 10-те най-хубави компании.

Google

Сред добре познатите преимущества на компанията са фитнес, слайдове сред етажите, душове, безвъзмездни перални услуги и безграничен брой храна. Също по този начин компанията обезпечава на чиновниците си в допълнение здравно обезпечаване, удължени отпуски по майчинство и бащинство, безвъзмездни правни препоръки. Освен това междинната заплата тук стартира от $127, 916 и доближава до $237, 000 годишно.

Bain&Company

Световната влиятелна консултантска компания със седалище в Бостън се класира на второ място. Тук залагат необикновено доста на професионалното развиване на чиновниците и подсигуряват, че прекараното им време във компанията е обогатяващо, прелестно и стимулиращо. Основните преимущества включва вълнуващи планове и опция за работа с най-хубавите водачи в сектора, чудесно корпоративно образование, здравословен баланс сред живота и работата. цялостно здравно обезпечаване. Годишната заплата стартира от $121,000 и стига до $175, 000.

Nestlé Purina PetCare

С над 330 000 чиновници в 86 страни по света и 2000 марки хранителни артикули, Пурина е една от фирмите, представящи всевъзможни екстри за домашните любимци. Компанията разрешава на чиновниците да донесат домашните си любимци на работа и да работят дружно с тях. Също по този начин има еластичен график на работа за майките. Тук заплата стартира от $104,00 годишно.

F5 Networks

Компанията се занимава с разработка на приложения за приложенията. Служителите тук имат цялостна здравна фамилна застраховка. Софтуерните инженери тук могат да чакат заплата от $146, 000 до $193,000.

Boston Consulting Group

Това е консултантска компания с 78 офиса в 45 страни. Като младши съветник можете да взимате сред $145, 000 и $220, 000 годишно.

Chevron

Работата за енергиен мултинационален колос може да бъде много изкусителна. Chevron се грижи доста добре за благосъстоянието на своите чиновници с фитнес зали, специфични сестрински пространства за майките, стратегии за консултиране на сътрудници. Средното заплашане годишно е сред $102, 000 и $117,000.

H-E-B

Започвайки като дребен ъглов магазин през 1905 година, в този момент H-E-B се подрежда на 15-о място на огромните частни компании в Америка. Има специфични отстъпки за личния състав, гъвкаво работно време, кариерно израстване. Средната заплата е $51, 000.

In-N-Out Burger

Калифорнийската верига заведения за хранене тръшна конкуренцията в земята. Те оферират на служителте си разширени застрахователни пакети, прилична пенсионна стратегия. Всички чиновници имат 15% отстъпка във фирмените магазини. Тук ежете да ечелите до Тук можете да ечелите до $20 на час.



Mayo Clinic

Тук е парадайс за всички лекари и медицински лица. Тук има мощно поощряване на подобаващ баланс сред работа и персонален живот. Заплатите са сред $53 000 и $440 ooo.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР