Независимо дали сте били голям фен на кеча или просто

...
Независимо дали сте били голям фен на кеча или просто
Коментари Харесай

Всички помним с носталгия великия кечист Гробаря, днес той е неузнаваем!

Независимо дали сте били огромен почитател на кеча или просто се засичали някоя борба, превъртайки каналите, няма по какъв начин да не знаете кой е Гробаря. Великият кечист отдаде 27 години на WWЕ (Световна федерация по кеч) преди през април тази година да се отдръпна от този спорт. Няколко месеца по-късно външният му тип няма съвсем нищо общо с това чудовище, което бе на кръга и което завоюва доста трофеи и записа неповторими върхове. Днес Марк Калоуей е един мъж на 52 години, които се любува на персоналния си живот, а и на любовта на почитателите, които го разпознават по улиците и му желаят подпис и фотография за спомен.

Той е роден на 24 март 1965 година в Хюстън, Тексас в фамилията на Франк Калауей и Бети Труби.

Има четирима по-възрастни братя – Дейвид, Майкъл, Пол и Тимоти. Завършва образованието си в гимназия „ Уолтрип “, а по-късно се занимава с баскетбол. През 1986 година е изправен пред алтернатива – дали да продължи с играта с оранжевата топка в Европа или да се захване с професионална битка. Избира второто. Първите му стъпки са във WCCW (World Class Championship Wrestling), където се състезава под разнообразни псевдоними, а през 1989 стартира да се състезава във WCW (основен съперник на WWF/E тогава) под името „ Лошият Марк “ Калоус.

В края на 1990-та година минава във WWF/E и от този момент насам, в продължение на 27 години, е прочут като Гробаря, печелейки голям брой трофеи и се трансформира в един от най-великите кечисти на всички времена. Най-голямото достижение на Гробаря през времето му във WWE е така наречен The Streak или поредицата му от победи в най-голямото шоу на компанията, Кечмания, провеждащо се един път в годината – върхът му е 23 победи и 2 загуби (от Брок Леснар през 2014-та на Кечмания 30 и Роман Рейнс на Кечмания 33) и е невиждан в историята на спорта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР