Независимо дали става дума за приятели или семейство, всички имаме

...
Независимо дали става дума за приятели или семейство, всички имаме
Коментари Харесай

На тези зодии може да се доверите напълно

Независимо дали става дума за другари или семейство, всички имаме потребност от хора в живота си, на които да доверим своите секрети и да знаем, че те ще ги запазят. И се надяваме, че хората, с които се обграждате, са тъкмо такива.

Достатъчно е да се опарите единствено един път с човек, който разгласява тайните ви, с цел да не смеете дълго време да споделите съкровените си мисли.

За наслада, има хора, които добре знаят по какъв начин да пазят секрети и да бъдат дискретни. Това са хората, на които можете да се доверите и пред които да се разкриете, без боязън, че може да се изложите. Тези качества са присъщи за следните зодии.

Скорпион

Ако се доверите на представител на тази зодия и му кажете да пази тайната ви, той в никакъв случай няма и да си намерения да каже на различен.

Скорпионите се усещат задължени да запазят доверието на другите към тях. Те самите са склонни да бъдат потайни, по тази причина можете да сте сигурни, че в случай че имат проблеми със шерването на личните си секрети, те сигурно няма да издадат вашите.

Телец

Ако някой знае какъв брой е значимо да се пази загадка, това са Телците. Отнема доста време, преди Телец да се довери на някого. Но в случай че имате потребност да свалите товар от раменете си, представителите на тази зодия са верните хора.

Те ще изслушат търпеливо, ще предложат помощта си, в случай че сметнат, че имате потребност от нея. А в случай че им кажете, че това е загадка, те няма да я издадат, даже и да са притиснати да го създадат.

Дева

Девите несъмнено ще опазят вашата загадка, само че те също по този начин ще се опитат и да ви оказват помощ по някакъв метод.

Ако става дума за нещо в предишното, те може да ви оказват помощ при анализирането му, а в случай че се е случило неотдавна, те ще създадат каквото могат, с цел да решат казуса и да ви накарат да се почувствате по-добре.

Девите добре схващат, че някои неща би трябвало да си останат персонални и да не стават притежание на останалите.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР