Независимо дали става дума за лош ден в работата, стресова

...
Независимо дали става дума за лош ден в работата, стресова
Коментари Харесай

12 лесни начина да прогоните негативната енергия от дома си

Независимо дали става дума за неприятен ден в работата, стресова обстановка вкъщи или контакт с човек, който има неприятно отношение, негативната сила може да ви повлияе по способи, които не постоянно осъзнавате.

Негативните сили са нездравословни за вашето здраве — могат да причинят стрес, меланхолия, безпокойствие, бодърствуване и така нататък

Ако желаете да култивирате повече позитивизъм и положителни страсти в живота си, обмислете някои способи за изчистване на негативната сила от вашето съкровено място – дома.

 сила дом iStock

Ако се чувствате бавни, изтощени или депресирани, откакто сте прекарали време вкъщи, това може да се дължи на струпване на негативна сила във вашето пространство. Къщите с положителна сила се усещат като свежи, спокойни и витални.

А негативната сила кара хората да се усещат претрупани, задушени и неспокойни. Хората, които живеят в къщи с позитивно въодушевление, се усещат добре, щастливи и спокойни там.

 сила дом iStock

В галерията разкриваме по какъв начин да превърнете дома си в място, което да ви зарежда и пречиства от насъбраните в всекидневието отрицателни страсти:
 12 лесни метода да пречистите дома от отрицателна сила  12 лесни метода да пречистите дома от отрицателна сила  12 лесни метода да пречистите дома от отрицателна сила  12 лесни метода да пречистите дома от отрицателна сила

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР