Независимо дали сме в работен режим, или използваме последните дни

...
Независимо дали сме в работен режим, или използваме последните дни
Коментари Харесай

5 неща, с които обличането сутрин е по-бързо и по-забавно

Независимо дали сме в работен режим, или използваме последните дни на август за бягство надалеч от динамичността на града, ни се желае по-малко да мислим какво да облечем заран и да прекарваме допустимо минимум време пред огледалото. Затова през днешния ден взехме решение да ви покажем няколко неща, с които комбинирането на става по-лесно и в също време ни връща удоволствието да го вършим. Неща, които можете да носите неведнъж и да комбинирате с разнообразни неща.

Започваме със светлите дънки, които това лято са цялостен must have – от типичен светлосин деним до бяло или някой модел в пастелни цветове. Съчетаваме ги елементарно с разнообразни цветове и принтове, както и с кецове, и с обувки на ток според от това дали желаеме да реализираме по-спортна, или по-елегантна визия.



Още не сме подготвени да се разделим и с обичаните си къси панталони и бермуди (било то от деним, или от лен), който в по-хладните дни и вечери можем да комбинираме с къса жилетка. Аутфит, който е съвършен за почивните и.



Няма по какъв начин да пропуснем роклите и изключително тези в миди и макси дължини и в някой хубав летен принт, които със сандали на ток можем да носим в офиса, а по-късно да сменяем обувките с маратонки през уикенда. Ако имате потребност от нова рокля, пък разнообразни модели ви чакат на

Това се отнася и за гащеризоните, които постоянно ни икономисват време пред дрешника и елементарно ни оказват помощ да реализираме разнообразни тоалети единствено посредством промяната на няколко аксесоара. Нещо, което сигурно ни връща насладата от обличането.



Правят го и блузите с нежни кормила по ръкавите, които в композиция и с най-семплите и поли, вършат стайлинга характерен. Точно поради тези дребни елементи в моделите.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР