Независимо дали си го признава или не, всеки човек има

...
Независимо дали си го признава или не, всеки човек има
Коментари Харесай

Биляна Йотовска прелъстява по бельо - slava.bg

Независимо дали си го признава или не, всеки човек има своите дребни привички, които избира да останат скрити за хорските очи.

Тези навици са най-различни и могат да бъдат свързани безусловно с всичко, само че имат едно общо между тях - удоволствието на оня, който им се отдава, предава Dir.bg.

Насладата се подклажда от обстоятелството, че протичащото се е строго персонално преживяване, за което никой различен не знае и подозира. Именно тази мистериозност носи чувството за неправда, само че откогато свят светува неразрешеното постоянно има най-сладкия усет...

Разбира се, въпреки тяхната известност и известност, звездите също са просто хора - безсилни против изкушенията, за които копнее тяхното сърце и душа. Те също имат своите недостатъци, на които понякога се посвещават. Малко са тези обаче, подготвени гласно да признаят за "пороците " си, само че въпреки всичко има и такива...

Като Биляна Йотовска, която преди часове реши да разкрие на феновете си в Инстаграм своите. В типично неин жанр, откровението на фитнес моделът бе съпроводено от предизвикателни фотоси, зарадвали мъжката част на почитателите ѝ в обществената мрежа. Брюнетката постоянно е била от тези дами, които знаят по какъв начин да създадат съществено усещане на господата, като и този път не е по-различен.

На изображенията брачната половинка на международния първенец по културизъм театралничи в своята кухня, облечена само в алено дантелено долни дрехи , показващо на фена прелестната ѝ фигура. На фрагментите Биляна е отворила вратата на хладилника, прелъстително допряла до устните си ягода, момент преди да отхапе от нея, до момента в който съблазнително гледа право към фотографския обектив.

"Понякога и аз тичам скрито до хладилника за някое прелъщение ", гласи откровеното обръщение към фотографията.

Но поради добре поддържаното ѝ тяло, концепцията, че Йотовска постоянно си разрешава сходни "разходки ", е сложна за поверие, в случай че фактически не си разрешава единствено по един плод или зарзават. Красавицата е позната със пристрастеността си към спорта и здравословния метод на живот, към който приканва и всички свои почитатели както с изявленията си в обществената мрежа, по този начин и с двете книги, съдържащи предписания за потребно хранене, които написа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР