Независимо дали полетът ви е на късо или дълго разстояние,

...
Независимо дали полетът ви е на късо или дълго разстояние,
Коментари Харесай

8 неща, с които никога не трябва да се качвате в самолет

Независимо дали полетът ви е на късо или дълго разстояние, значимо е да се чувствате удобно и да избегнете неприятностите при чекиране на летището. Ето кои са движимостите, с които в никакъв случай не би трябвало да се качвате в самолета.
Парфюм
По време на полета ще се озовете в едно помещение с доста хора. Избягвайте потреблението на парфюм, с цел да не смущавате останалите пасажери. Голяма част от хората не могат да понасят мощни миризми, изключително хората с алергии и астма.
Неудобни облекла
Избягвайте прилепналите и неуместни облекла, изключително когато в случай че полетът ви продължава повече от 4 часа. Пътуващите на дълги дистанции са изложени на риск от ДВТ (дълбока венозна тромбоза). Това води до формиране на кръвните съсиреци в дълбоките вени, нормално в краката. В резултат се нарушава естественият кръвен поток.
За да предотвратите риска от тромбоза, носете специфични компресионни чорапи и необятни облекла. Ставайте постоянно от седалката и правете разтягания.
 Разликата сред тоалетна и парфюмна вода Разликата сред тоалетна и парфюмна вода
Всеки от нас познава съкращенията от етикета на парфюма EDT (тоалетна вода) и EDP (парфюмна вода). Една от главните разлики в двата ти...
Дрехи с доста копчета и ципове
Самолетните тоалетни са тесни. Ако сте облечени в гащеризон или панталон с доста копчета и ципове, сигурно няма да се чувствате удобно освен в тоалетната, само че и по време на целия полет.
Дрехи или бижута, съдържащи метал
Обувките с железни декорации могат да забавят процеса на чекиране. Материята, от която са направени някои блестящи пуловери, съдържа железни влакна. И в случай че е елементарно да свалите обувките си, свалянето на пуловера, изключително в случай че нямате нищо изпод, може да се окаже огромен проблем.
Летни облекла
 Най-добрият мирис за всяка зодия Най-добрият мирис за всяка зодия
При търсенето на нови аромати парфюми взехме решение да погледнем какви са съчетанията на аромата с дадената зодия. Споделяме с вас публикацията н...
Дори в случай че летите към топла страна и желаете да се облечете леко за полета, имайте поради, че температурата в самолета нормално е много по-ниска. Ако въпреки всичко решите да облечете тениска, наложително я комбинирайте с топло и комфортно яке.
Контактни лещи
Влажността на въздуха в самолета може да доближи до 20%, което способства за изсушаване на лещите и надлежно до раздразнение на очите. Ако полетът е дълъг, заменете лещите си с очила, изключително в случай че летите през нощта.
Високи токчета
Персоналът, отговарящ за сигурността на летището, ще ви помоли да събуете обувките си, в случай че те са с ток.
 Важни препоръки при избор на парфюм Важни препоръки при избор на парфюм
Изборът на парфюм е виновна задача, която не трябва да подценяваме. Той е също толкоз определящ за нашия персонален жанр, колкото облеклата...
Обувките от този вид могат да се употребяват освен за предпазване на неразрешени предмети, само че и постоянно съдържат метал, който сигурно ще задейства алармата за металдетектора.
Със сигурност няма да ви е прелестно да останете без обувки на пода на летището. Също по този начин краката ви могат да се подуят по време на полет, тъй че е добре да избягвате тесните ботуши.
Тениски с афектиран текст или надълбоко деколте
Вярвате или не, само че доста пасажери не получават позволение да се качат на борда на аероплан поради облеклото им. Причините могат да бъдат разнообразни: прекомерно надълбоко деколте или предизвикателни надписи.
Въпреки че някои от тези забрани са спорни, заложете на здравия разсъдък при избора на облекло за полет.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР