Независимо дали обичате да летите със самолет, или се страхувате,

...
Независимо дали обичате да летите със самолет, или се страхувате,
Коментари Харесай

Невероятен призрачен самолет заблестя в небето на Китай

Независимо дали обичате да летите със аероплан, или се страхувате, няма по какъв начин да отречете, че самолетите в полет са необикновено красиви и вдъхновяващи. Въздухоплаването въобще е необикновен триумф за човечеството, само че в случай че следите деликатно еволюцията на моделите самолети, знаете с какви темпове се развива, изключително в нашия век. А сега си представете, че съществува и " призрачен самолет "  – блестящ и загадъчен, който изчезва по този начин, както се е и появил. Да, аероплан, който присветва със стотици светлини в небето, за да ни разкрие една приказна гледка.

Ако смятате, че имам развинтено въображение, сте безусловно прави, само че този път не си изобретявам. Благодарение на синхрона сред 800 дрона, които изхвърчат в нощното небе над Китай, феновете на необикновено светлинно шоу съумяват да се насладят на истински  " призрачен самолет ". Тази апаратура онлайн е част от летателния проект  " Нанчанг ", а фотосите са повече от превъзходни. 

Грандиозното осъществяване на дроновете е част от празника на въздухоплаването в Китай, на който се представя голямо многообразие от самолети. Формирования от дронове получават формата на пътнически машини, на военни вертолети, на изтребители и даже на ретро самолети с витла.  Технологията напредна доста през последните години, като огромни компании и фенове експериментират с дронове в доста области. Координираните дейности на цели 800 дрона в едно представление се случва благодарение на безжични електронни устройства, вградени в тях, които им разрешават да изпълняват движенията си в синхрон по заложена стратегия.

 
Контейнери се трансформират в къщата на фантазиите

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР