Независимо дали има рязък спад в температурите или не, наближава

...
Независимо дали има рязък спад в температурите или не, наближава
Коментари Харесай

Имунната система има нужда от стимулиране през есенно-зимния период

Независимо дали има внезапен спад в температурите или не, наближава есенно-зимният интервал, в който имунната система на организма спада и по тази причина има потребност от стимулиране. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Бургас здравната сестра Ана Куртева.
„ Трябва да се покачат защитните сили на организма, с цел да може да се оправи с есенно-зимните инфекции, които идват. Хигиенно-диетичният режим също е значим, здравословното хранене и честото проветряване на пространствата, които човек населява “, добави Куртева. По думите й при децата и по-възрастните хора, даже една безобидна простуда може да се отрази надалеч по-тежко в сравнение с при един човек в дейна и зрелост.
„ За всички деца, които потеглят на детски градини и учебни заведения е стрес, тъй като три месеца са били в свободен режим и внезапно потеглят в проведен подобен, което в допълнение дава отражение на имунната система. При децата в най-ранна възраст е хубава да е ползват средства, които да покачват защитните сили на организма “, съобщи Ана Куртева.
По думите й тези средства се показват в лекарствени артикули, както и естествени такива. Тя добави, че човек няма по какъв начин да чака здравето му да бъде чудесно единствено посредством приема на лекарствени артикули, тя разясни, че цялостната грижа за здравето, изключително през зимния интервал, включва цялост от доста неща, като отбягване на стресови обстановки, банкет на здравословна храна, приучване, препарати повишаващи имунната система и други.
Комбинацията от всичко това приготвя организма за по-лесно справяне с есенно-зимните вирусни инфекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР