Независимият разработчик Lowpoly Interactive анонсира своята нов игра Viking Vengeance,

...
Независимият разработчик Lowpoly Interactive анонсира своята нов игра Viking Vengeance,
Коментари Харесай

Анонс на Viking Vengeance

Независимият разработчик Lowpoly Interactive анонсира своята нов игра Viking Vengeance, която би трябвало да направи своята премиера в Steam по-късно тази година. Играта се отличава с визията си и меките си цветове, като, както може да се чака ролевата игра с отвесна вероятност на камерата ще ви запознае с група кръвожадни викинги.

Сюжетът е съсредоточен към неспиращото опълчване сред езичниците от север и Свещенската римска империя – две фракции, водили борби в продължение на епохи. Тъмните епохи заварват двете фракции на крачка от спокойно съглашение, когато враждата посред тях се възобновява и този път, борбата ще е тотална, защото и двете страни са уверени, че самите техни богове са на тяхна страна и единствено цялостното заличаване на другия, ще ги омилостиви.

Главният воин във Viking Vengeance е викинг, който е покорен от ордена на Тамплиерите като дете. Израсъл с задачата да се трансформира един от тях, когато пораства, той се опълчва на рицарите и оглавява викингите в битката им против Тамплиерите. Вашата задача ще е да намерите антично оръжие и да измененията ориста на вашия народ.

Играта ще предложи няколко съществени класа, сред които берсерк, вещер и бранител. Ще може да увеличавате равнището си, както и с помощта на ковача в играта – своето снаряжение. Освен това, ще може да избирате своя господ, привиквайки го в борба и плащайки своя дан към него, принасяйки в жертва кръвта на своите врагове. Ще може да посетите няколко разнообразни местоположения, а старите божества ще създадат тъй че в никакъв случай да не умирате същински. След всяка една сходна мнима гибел обаче, ще би трябвало да извършите избори, всеки от тях със своите негативи или позитивни страни, тъй че внимавайте в това, което решавате, защото изборът ви може да има трайни последствия за напредъка и триумфа ви в играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР