"Независимият" политолог Георги Харизанов - Жоро Тръбата представи топ формата

...
"Независимият" политолог Георги Харизанов - Жоро Тръбата представи топ формата
Коментари Харесай

Уикендът на Борисов: Море и тенисче, както всеки ден… иначе не почивал!

"Независимият " политолог Георги Харизанов - Жоро Тръбата показа топ формата на Бойко във Facebook. Няма да ви учудим със идващите фотоси или? Да, това е министър председателят на България – Бойко Борисов… със сините къси панталони. Не, не се бъркате, той е…колкото и да сте шокирани.



Наежен като таралеж, Борисов е театралничил гордо в компанията на „ сътрудниците “ си тенисисти. Не минава ден, в който през лятото Борисов да не разцъква футболче, тенис, белот, а апропо с „ гръм и тропот “ да означават от екипа му, че бил разкрил права от автомагистрала, че бил присъединил шадраван с дистанционното… Голяма работа свърши, единствено че за себе си. За тена е ненужно да приказваме, той в кабинета не се снабдява с него. Всичко е от айляк… по морето, а не е изключено всичко това да е и за нечия непозната сметка.

Уважаеми читатели, това е тя – жалката премиерска панорама. До оня ден го гледаме по шкембак на зеления терен, през днешния ден отново по този начин, само че на корта. Следва и дворът в Банкя да забележим, а това ще се случи при магнолията, когато дрескодът ще е различен - спортен екип.

За протокола ще отбележим, че част от „ бабанките “ на фотосите в обособени интервали на времена са били клиенти на прокуратурата. Гордо позиращи едри мъже, а колкото и да се пробва Борисов да убеди народа, че СУДЖУК не яде, е, не си проличава. Това е тя – ТОП формата на българският министър ръководител.

Ако въпреки всичко се грижи за тялото си, а по-скоро за здравето си, то не е неприятно да се посъветва със експерт по хранен по какъв начин може да се вкара във форма, че през днешния ден е на тенис корта, а на следващия ден може да го забележим и в Първа лига… За къде са Бистришките тигри без Борисов… за на никое място. Да се смее ли човек, да плаче ли?

Вероятно на много дами ще им „ изтекат “ очите по тези фотоси. То ще са лайкчета, то ще са сърчица… абе не е за поверие. Борисов, който не почивал се подиграва безусловно с народа, само че е време някой да каже – КРАЙ!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР