Независимият общински съветник от Спаси София Борис Бонев декларира, че

...
Независимият общински съветник от Спаси София Борис Бонев декларира, че
Коментари Харесай

Борис Бонев обяви за конспирация въпроса гласувал ли е с ГЕРБ за шеф на СОС

Независимият общински консултант от " Спаси София " Борис Бонев заявява, че " отхвърля да взе участие в политическия спектакъл ", само че " обича да се занимава с политически дейности и решения за действителните проблеми на хората ". Така той дава отговор на многочислените рецензии по отношение на вота си за ръководител на Столичния общински съвет (СОС). Гласуването се организира във вторник, на първата сесия на новоизбрания СОС и бе скрито, само че сметките демонстрират, че Борис Бонев е измежду 33-та общински съветници, подкрепили преизбирането на Елен Герджиков от ГЕРБ.

Очевидно предизвикан от рецензиите, насмешките и разочарованието на консуматори в обществените мрежи, Борис Бонев дава нещо като пояснение, само че още веднъж отхвърля да каже в прав текст дали е дал своя вот дружно с ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " за избора на Герджиков.

Аргументира се с тайната на вота, макар че един от лайтмотивите в акцията му беше бистрота при ръководството на общината. Не отговори и на въпросите, отправени във фейсбук профила му за това дали и за какво е подкрепил Герджиков.

От думите му излиза, че след това схванал, че гласуването за ръководител на СОС и за бюджета на общината се считало за основно за заявяване като съпротива. В същото време обаче Българска социалистическа партия и " Демократична България ", които се обявиха като такава, не водили " политически договаряния ", с цел да се опитат да се обединят към една кандидатура и да " държат общинския съвет ".

Според него изборът на Герджиков бил " предупреден ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР