Независимият общински съветник Борис Бонев не казва в прав текст

...
Независимият общински съветник Борис Бонев не казва в прав текст
Коментари Харесай

Борис Бонев определи като конспирация твърденията, че е подкрепил ГЕРБ

Независимият общински консултант Борис Бонев не споделя в прав текст дали е подкрепил Елен Герджиков от ГЕРБ за ръководител на Столичния общински съвет. Вместо това той разкритикува "приятелския огън " на "Демократична България " по време на акцията.

"Като нов човек за политическите нрави си дадох сметка, че не желая да получавам някои от тях. Например, след 2 месеца и половина акция, щедро гарнирани с хули и другарски огън, внезапно породи предлагането да съм компромисният претендент за балотажа. Звучеше екстравагантно и несъмнено невероятно. Това е по този начин, тъй като сходни решения се вземат на политически договаряния, а не са среднощни хрумвания поради условия, които към този момент са факт. (т.е. след балотажа). Затова и не обърнах огромно внимание ", написа общинският консултант в профила си във "Фейсбук ".

Той дефинира като предупреден избора на Герджиков за ръководител на СОС.

"Онзи ден се избираше ръководител на общински съвет. Оказа се, че всички знаят, че ще бъде определен Елен Герджиков, само че е доста значимо да се запишат, че са взели участие в мача със свое предложение. А съгласно политическия фолклор в СОС, имало две гласувания, на които би трябвало да заявиш опозиционност - за ръководител и за бюджет. Но тук отново имаме същата преживелица - когато някой желае опозицията да държи общинския съвет, се водят още веднъж политически договаряния, т.е. Българска социалистическа партия, Демократична България, Спаси София и в случай че някой различен желае, реализират съглашение и болшинство, с цел да наложат собствен претендент. Такива дейности нямаше. Но всички ненадейно се занимаваха с това, за кого съм дал своя вот аз в един предупреден избор. Отказвам да вземам участие в политически спектакъл - намирам го за лицемерно. Аз обичам да се занимавам с политически дейности и решения за действителните проблеми на хората. И занапред ще продължа да го потвърждавам и демонстрирам. Всичко останало оставям на теоретиците на конспирацията и свободното им време... ", отбелязва още Борис Бонев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР