Независимият кандидат за кмет на столицата, подкрепен от Спаси София,

...
Независимият кандидат за кмет на столицата, подкрепен от Спаси София,
Коментари Харесай

Спаси София организира успореден дебат пред БНТ, нарече го ПРеферендум

Независимият претендент за кмет на столицата, подсилен от Спаси София, взе участие в различен избирателен спор пред постройката на Българска национална телевизия. Напомняме, че Борис Бонев не бе поканен в студиото на предаването Референдум, с цел да взе участие в дебата за София. От националната телевизия обясниха, че това се дължи на резултат на 4 социологически организации. “Това което от Българска национална телевизия пропущат да кажат е, че те по лично убеждение са избрали четирите организации.

Едната от тях, Център за разбор и маркетинг, няма уеб страница и дава нереалистични прогнози - по 40% на госпожа Фандъкова и госпожа Манолова. Резултатите на втората - Тренд, пък не са обществени. Това е неточно и дискриминационно изискване, което дава опция Българска национална телевизия да си подбере организациите по отношение на претендентите, които са угодни за политическата обстановка ”. - споделя Борис Бонев от Спаси София.

Поради тази причина, градските деятели проведоха различен спор, а г- н Бонев отговори на същите въпроси, които Добрина Чешмеджиева зададе в студиото. Предаването ПРеферендум бе снимано пред входа на Българска национална телевизия и протече със символичното присъединяване и на останалите четирима претенденти за кмет на София. “Много съграждани с отчаяние ме питаха, за какво не съм поканен и показаха предпочитание да чуят и моите решения за проблемите на нашия град. Затова го направихме. ” - споделя за самодейността самостоятелният претендент за кмет Борис Бонев. В отговорите си той акцентира на досегашната работа на гражданската организация Спаси София и напомни триумфи като въвеждането на нощния превоз, БУС лентите и камерите по тях, непримиримостта на екипа към некачествените поправки и следствията за корупция в Столичната община.

“Една година след абсурда на Граф Игнатиев и оставката на зам.-кмета по превоза, господин Крусев, ръководещите не си взеха поучения и не престават с некачествените поправки. Така ще бъде до момента в който санкциите за изпълнителите са алегорични, а управлението работи в техен вместо в обществен интерес. ” - сподели Борис Бонев. Говорейки за целите, които си слага, той акцентира значимостта градският превоз да стане същинска опция и даде обещание съчленени рейсове и повече транспортни средства по линии като 72, 111 и 604, както и синхронизирани написания. ”Ще преобразим кварталите с цялостни поправки на междублоковите пространства, улиците и тротоарите, както и решение на казуса с паркирането с създаване на монтажни паркинги. ” - посочи пред постройката на Българска национална телевизия Борис Бонев. “Този опит на Българска национална телевизия да ни изключи от дебата освен не ме отхвърля, а в допълнение ни стимулира. Затова направихме този различен ПРеферендум. Надявам се жителите да оценят, че ние първи обявихме кандидатурата, дружно с най- подробната стратегия - План за София. Горд съм, че моите съперници припознаха и включиха в личните си стратегии част от предложенията ни за по-добра София, върху които с екипа си работим от години. ” - добави Бонев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР