Независимият кандидат за кмет на столицата на гражданската организация Спаси

Независимият кандидат за кмет на столицата на гражданската организация Спаси ...

Борис Бонев призова софиянци да се обединят около независима кандидатура за кмет.Независимият кандидат за кмет на столицата на гражданската организация "Спаси София", Борис Бонев, призова днес софиянци да се обединят около независима гражданска кандидатура за кмет.

"Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София. Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени
за три месеца защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще
живеем в този град. Желанието за промяна няма цвят, затова и недоволството към
това, което ни заобикаля в столицата, изисква единство." - заявява Борис Бонев.

Три принципа за управлението на София предлага той - прозрачност, спиране на
корупцията и амбициозно развитие на града. Така независимият кандидат за кмет Борис Бонев иска да наложи нов начин на работа в Столичната община.

"Спирането на партийните назначения и прозрачното управление са от интерес за всички. Търсим единство за развитие на общия ни дом. Дребните политически сметки и егоизмът ще оставят на власт същите, които днес са над главите ни в София и харчат парите ни по няколко пъти за едно и също нещо" - казва независимият кандидат.

Той е обнадежден от ежедневните срещи с гражданите в различни столични квартали, тъй като усетил, че те искат промяна. Затова призовава за активно обсъждане на програмата "План за София", в която са представени стотици мерки за подобряването на живота в милионния град,

В писмото си до гражданите и медиите Борис Бонев се обръща и към лидерите на демократичната общност с призив да застанат зад "обединителната кауза", която той предлага. Тя се опира на "гражданското начало, работещо за прозрачно управление, на изкореняване на корупцията и работата за пълноценно реализиране на потенциала на София".

"В София живеем зле, защото градът ни се управлява зле. Но София може и трябва
да е различна. Именно затова и се кандидатирам - за да помогна заедно да направим
града ни по-подреден и красив", убеден е Борис Бонев от "Спаси София".

Всичко, което трябва да знаете за:Местни избори 2019 (32)

Източник: dnevnik.bg