Независимият кандидат за кмет на столицата и активист на неправителствената

...
Независимият кандидат за кмет на столицата и активист на неправителствената
Коментари Харесай

Борис Бонев към софиянци: Нека направим града ни по-подреден и красив

Независимият претендент за кмет на столицата и деятел на неправителствената организация " Спаси София ", Борис Бонев, прикани през днешния ден жителите за обединяване към самостоятелна и гражданска кандидатура за градоначалник , оповестиха от организацията в позиция, изпратена до медиите.
“Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които желаят да живеят в по-добра София. Нека ние, жителите на София, не позволяваме да бъдем разграничени за три месеца, тъй като след това всички дружно, без значение от пристрастията ни, ще живеем в този град. Желанието за смяна няма цвят, по тази причина и недоволството към това, което ни заобикаля в столицата, изисква единение ”, декларира Борис Бонев в своето послание.
Той и екипът му слагат три правилото за София - транспарантно ръководство, прекъсване на корупцията и амбициозно развиване на града . Чрез тях Борис Бонев желае да наложи нов метод на работа и отворено към жителите ръководство. “Развитието на града, прекъсването на партийните назначения и транспарантното ръководство са от интерес за всички. Търсим единение за развиване на общия ни дом. Дребните политически сметки и егоизмът ще оставят на власт същите, които през днешния ден са над главите ни в София и харчат парите ни по няколко пъти за едно и също нещо ”, споделя самостоятелният претендент.
“Изключително съм окуражен от положителния старт на акцията на " Спаси София ". Аз и екипът ми към този момент един месец вършим ежедневни срещи с жителите в разнообразни столични квартали и усещаме, че София е подготвена за смяна. Обявихме първи кандидатурата, точно тъй като имаме какво да покажем - най-подробната стратегия за развиване на София в историята на града, включваща стотици ограничения за възстановяване на живота. Искаме хората интензивно да се включат в разискването на решенията за развиване на нашия град ”, отбелязва още Бонев.
Политическите водачи на демократичната общественост постоянно приказват за гражданско присъединяване и обезпечаване на платформа за нови и свежи лица в публичния живот като инструмент за реализиране на позитивна смяна. “Необходима е по-висока обединителна идея и тя е гражданското начало, работещо за транспарантно ръководство, премахване на корупцията и работа за пълноценно осъществяване на капацитета на София ”, добавя самостоятелният претендент за кмет.
“В София живеем зле, тъй като градът ни се ръководи зле. Но София може и би трябвало да е друга. Именно по тази причина и се кандидатирам - с цел да оказа помощ дружно да създадем града ни по-подреден и хубав. Убеден съм, че единствено цивилен, същински самостоятелен и надпартиен претендент може да постави завършек на неприятното ръководство на столицата и да отвори нови хоризонти за нейното развиване ”, приключва позицията на Борис Бонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР