Независимият кандидат за член на Европейския парламент Ваня Григорова обяви,

...
Независимият кандидат за член на Европейския парламент Ваня Григорова обяви,
Коментари Харесай

Независимият кандидат Ваня Григорова обяви, че иска да е представител на работниците в ЕП

Независимият претендент за член на Европейския парламент Ваня Григорова разгласи, че ще се бори за посланичество на българските служащи в Екологичен потенциал, за отбрана на техните права и достолепие.

Григорова е един от десетимата претенденти, за чиито кандидатури бяха регистрирани инициативни комитети в ЦИК. Тя е стопански консултант на президента на КТ " Подкрепа " и председател на " Солидарна България ".

Сегашното положение на Евросъюза е резултат от дългогодишното приоритизиране на ползите на икономическите елити, на което би трябвало да се постави край, съобщи кандидатката, съгласно която е време елементарните хора да търсят същинско посланичество в институциите, съобщи на конференция през днешния ден кандидатката.

Инициативен комитет от работещи хора в разнообразни браншове от цялата страна издигна публично Ваня Григорова за самостоятелен претендент за евродепутат.

Камериерката от Русе Диана Костадинова, миньорът от Димитровград Венцислав Ангелов, чистачката от София Лиза Ковачева, синдикалистът и крояч в тексителна фабрика в Гоце Делчев Костадин Драгинов, някогашният чиновник в телеком Петър Игнатов и преводачът Даниела Пенкова от Варна споделиха на публично показване в Българска телеграфна агенция своите претекстове да поддържат Григорова. Председател на инициативния комитет е лекар Боряна Холевич.

" Защо се включвам? Защото в тази акция вземат участие главно хора, които са професионални политици. Ако някои от тях в миналото са били работещи, те са не запомнили това преди десетилетия. Не познават компликациите и какво е да изхранваш себе си и фамилията си с едната заплата. Боравят с подхвърлени от самоназначили се за специалисти клишета, с цел да постановат политики, които работят против болшинството от работещите хора ", заяви Ваня Григорова.

Тя акцентира, че задачата ѝ е да успее по време на акцията да приказва неща, които намира за значими и за които се е борила дружно с хората към себе си, само че те рядко попадат в политическия дневен ред.

Боряна Холевич показа биографията на Григорова и изясни, че я познава от няколко години около общите им битки за правата на хората с увреждания. Тя изреди пътят на Ваня Григорова - от чистачка в столично учебно заведение, през служащ във верига за бързо хранене и пазарен анализатор в телеком, до ръководител на съдружие " Солидарна България " и стопански консултант в КТ " Подкрепа ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР