Независимият кандидат Борис Бонев бе изненадата на изборите за кмет

...
Независимият кандидат Борис Бонев бе изненадата на изборите за кмет
Коментари Харесай

Борис Бонев: Факт е, че по-голяма част от хората в София поискаха промяна

Независимият претендент Борис Бонев бе изненадата на изборите за кмет на София. Според краткотрайните резултати, той е на четвърто място и минава границата от 10 %, като е несъмнено, че ще бъде общински консултант.

``
реклама

" Ние сме извънредно признателни на хората, които разпознаха същинската смяна в наше лице, и гласоподаваха за хора, които се бяха фокусирали върху обстоятелства и същински проблеми на София, а не върху популистки неща. Ние сме се появили преди 10 години. Чух, че сме били на тези избори за да отнемем от възможните гласове на Борислав Игнатов, само че това е чисто и просто интрига. Проведохме над 130 срещи, имаме хиляди ръце, стиснати на улицата. В удобството на студията избори не се печелят, а на улицата, измежду хората. Не е значимо единствено да критикуваш, а да даваш и решения ", сподели той в студиото на БТВ.

" Поздравявам госпожа Фандъкова и госпожа Манолова, че отиват на балотаж. Благодаря за оценката, която госпожа Фандъкова ми дава. Но пък без да съм обожател на механичния общ брой на проценти, считам, че гласувайки за Мая Манолова, Борислав Игнатов и за мен, се оказва, че повече хора избраха да има смяна в София, а не да се резервира това, което е в този момент. Относно балотажа, няма да приканвам никой за нищо. Аз съм безжалостен последовател на тезата, че хората не са стадо овце, които да бъдат пратени да гласоподават, а да го вършат по съвест. Мога да уверя хората, че това, че високият ни процент е единствено началото и пресата, която бе до момента извън, към този момент ще бъде и от вътрешната страна ", приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР