Независимият депутат от Атака Павел Шопов поиска публично гаранции от

...
Независимият депутат от Атака Павел Шопов поиска публично гаранции от
Коментари Харесай

Атака ще подкрепи вота на недоверие, но в замяна иска да се забрани съществуването на ДПС

Независимият народен представител от " Атака " Павел Шопов изиска обществено гаранции от Българска социалистическа партия по 5 тематики, с цел да може той и петимата му съпартийци да поддържат вота на съмнение, импортиран от левицата в Народното събрание. Шопов и " Атака " не са удовлетворени от " пренебрежителното " отношение на Българска социалистическа партия по отношение на инициираните от националистите диспути и тематики по време на останалата част от политическия сезон - " тогава ни се подсмихвате, а в този момент търсите гласовете ни ".

Шопов разкритикува остро левицата, заявявайки че контактната група на Българска социалистическа партия, която се е пробвала да ги притегли, е пробвала да се пазари поотделно с всеки един от тях, а не е разгледала " Атака " като едно цяло.

Шопов сложи пред Българска социалистическа партия 5 претенции, чието угаждане би могло съгласно него да накара депутатите от " Атака " да гласоподават против държавното управление на ГЕРБ. Той попита водача на левицата Корнелия Нинова дали би поела обществено ангажимент, в случай че пристигна на власт, да вдигне минималната пенсия, да приключи неотложно концесията за рандеман на злато, да отстрани непознатите военни бази, да смъкна глобите против Русия и да забрани съществуването на Движение за права и свободи .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР