Независимият Борис Бонев се присламчи към обичайната коалиция ГЕРБ -

...
Независимият Борис Бонев се присламчи към обичайната коалиция ГЕРБ -
Коментари Харесай

Новото мнозинство в София- ГЕРБ, ВМРО+независимият Бонев

Независимият Борис Бонев се присламчи към нормалната коалиция ГЕРБ - Вътрешна македонска революционна организация и с гласа си поддържа избора на ръководител на Общинския съвет от ГЕРБ Елен Герджиков. Така се оформи болшинство още в първото основно гласоподаване в СОС, в което ГЕРБ надделя Българска социалистическа партия.

Бонев събра гласове за 8 съветника, само че тъй като се яви самичък, неговите десетки хиляди гласоподаватели в действителност гласоподаваха за ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация и укрепиха изкуствено резултата им, с цел да имат болшинство. Нищо ново под слънцето е и обединението на Борисов с патериците му от Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки събра единствено 3%, тъй като никой не му повярва, че може да е опция на Фандъкова. За разлика от избягалия в Брюксел евродепутат Борис Бонев очевидно ще бъде част от структурата на ГЕРБ в болшинството и най-вече да го играе “независим” единствено за персоналния си пиар. С днешното си недояждане дружно с ГЕРБ Бонев ясно маркира настройките си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР