Независимият български телеком Нетера е интернет спонсорът на започналия тази

...
Независимият български телеком Нетера е интернет спонсорът на започналия тази
Коментари Харесай

Нетера е интернет спонсорът на WebIT 2019

Независимият български телеком Нетера е интернет спонсорът на почналия тази заран фестивал за нововъведения, технологии и предприемачество WebIT 2019. Събитието се организира в София на територията на Националния замък на културата на 14 и 15 май и посреща гости от над 120 страни, 1 500 определени стартъпи, 500 вложители, 300 изложители и стотици медии.

Нетера построи най-голямата мрежа за потребителски Wi-Fi, с цел да обезпечи интернет достъп за всички участници и посетители на фестивала. Очаква се те да надвишават 15 000 индивида. Компанията има над 23-годишна традиция в даването на изрядни високотехнологични услуги за огромни и значими конгреси. Нетера беше снабдител на DDoS-защита за българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 година, с помощта на което работата му протече безпрепятствено, без нито един път да бъде нарушена или спирана хакерски офанзиви.

По време на двата дни ще бъдат показани всички новости и модерни услуги, които ще дадат опция на клиентите да печелят време, средства и нови пазари. Ще бъде показан и първият дейта център парк в района, построен от Нетера до най-голямата подстанция на Балканския полуостров – Столник. Мястото е единствено на 20 мин. от София и дава опция на бизнесмените да изградят лични центрове за данни, като им обезпечава идеално за задачата място, електричество с голяма мощ, телекомуникационна съгласуваност, защита и други

Едни от най-хубавите български специалисти в региона на цифровия маркетинг ще обсъдят трендовете, свързани с нововъведенията, киберсигурността, образованието и финансовите технологии. На сцените на Webit ще се качат над 450 лектора, с цел да създадат своите прогнози за бъдещото развиване на над 200 стартъпа. От Силициевата котловина дойдоха в София особено за фестивала 9 стартъпа, които ще търсят благоприятни условия за финансиране.

Сред листата с лектори на огромното събитие са изпълнителният шеф на Airbus Defence and Space Дирк Хоке, вицепрезидентът на Amazon Пол Майснер, съоснователят на Crispin Porter + Bogusky, Чък Портър, президентът на D-Wave Systems Бо Евалд, старши сътрудникът в McKinsey & Co, Пол Уилмот, заместник-директорът на Световната комерсиална организация Янов Фредерик Ага, еврокомисарят по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел и други.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР