Независимите жени би трябвало да бъдат считани и третирани като

...
Независимите жени би трябвало да бъдат считани и третирани като
Коментари Харесай

Искате силна и независима жена? Научете тези 5 железни правила и е ваша

Независимите дами би трябвало да бъдат считани и третирани като богатство от половинките си. Ако сте късметлия да имате до себе си такава жена, то направете всичко допустимо да я задържите. Независимите дами нямат потребност от мъж, който да им диша във врата и да се чуди по какъв начин да им угоди. Те виреят най-добре, когато до себе си имат човек, който им разрешава да бъдат себе си и почита персоналното им пространство, написа tialoto.bg.
Ето и какво тези дами биха желали половинките им да знаят и следват:

1.Те се усещат щастливи, когато разполагат със свободата си

Едно от най-важните неща, с цел да бъде връзката ви сполучлива с такава жена е, да я оставите да бъде самата себе си. Приемете, че партньорката ви им потребност от независимост и даже да прави неща сама и да не желае да бъдете задно всяка вечер, тя не ви обича по-малко,

2.Те държат на пространството си

Независимите дами остават до един мъж по персонален избор, а не от потребност. Те ще оценят, в случай че почитате тази тяхна самостоятелност и най-много персоналното им пространство.

Независимите дами са самоуверени и имат какво да предложат. Това, което чакат от вас, е да ги подкрепяте и да им дадете пространство да разперят криле.

3.Те могат да се грижат сами за себе си

Това не значи да не си оферирате услугите в никакъв случай, само че когато преценяват, че могат сами да свършат нещо, не правете драма от това. Не се опитвайте и да я купувате с всевъзможни скъпи дарове, тя сама се грижи за дрешника си.

4.Те са прочувствено постоянни

Жените, които сами ръководят живота си, са извънредно постоянни прочувствено. Тя няма да изпада в нервни рецесии, когато полата ѝ се скъса, или когато ѝ кажат в магазина, че би трябвало да опитва по-голям размер. Те са уверени в себе си и владеят страстите си.

Това не значи, че тя няма потребност от вашата прочувствена поддръжка. Просто тя би трябвало да бъде предоставена без непотребен звук.

5.И въпреки всичко са дами

Това, че тя не се държи като Барби, което „ не може " да си отвори бутилката, не значи, че няма потребност от мъжко внимание и грижа. Независимите дами може и да не дават тип на нежни и беззащитни същества, само че не забравяйте, че са дами и желаят да се отнасяте с тях като с такива.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР