Независими изследователи на Антарктика, които използват съвременни картографски приложения, периодично

...
Независими изследователи на Антарктика, които използват съвременни картографски приложения, периодично
Коментари Харесай

Мрежата е в шок: База на извънземни и загадъчни облаци над Антарктида СНИМКИ

Независими откриватели на Антарктика, които употребяват модерни картографски приложения, от време на време намират на фотоси от ледения континент, смятащ се за най-загадъчното място на планетата, необясними обекти и феномени.

Последната такава находка бе откриването благодарение на Гугъл Earth (координати - 80°17'24.11 "S 81°53'15.22 "W) до хребета на Наследството на голяма база и разрушил се (явно доста отдавна) уред до нея.

Размерите въз основата, съгласно сметките на откривателите, е почти 470 х 260 метра.



Трудно е да се съди каква е тази база и какъв е този уред, написа създателят на дадената находка. Но учудващото е това: близо е ситуирана изследователка станция и оттова до загадъчния обект е утъпкан много изтъкнат път, т.е. хората непрекъснато вървят по всички страни. Но какво те търсят в този обект, за какво няма нищо в пресата, и в интернет няма нито думичка?



Но, в случай че за извънземния генезис на разрушилото се НЛО и базата до него може да се приказва единствено индиректно, то фотосите на Антарктида от МКС, оповестени неотдавна в мрежата, безусловно поразяват със своята загадъчност и даже "подчертаната си " недействителност.



На фотосите се виждат облаци, само че те имат много фантастична конструкция, като че ли някой е взел една точка и я дърпал - получила се е самобитна конусна вълна. Или на пътя на придвижването на облаците се е оказало някакво затруднение, да кажем, връх на планина.

Но на това място в Антарктика планини няма. Може също да се допусна, че това е разследване от някакви летателни апарати, да кажем НЛО.

"Летящи чинии " обаче не се виждат.



С една дума - Антарктида. Загадъчна и недостижима, както постоянно. Особено в нашия свят, където укриването на информация от необятните маси е приоритет номер едно на властта във всички страни.

Въпреки това, остава вярата, че актуалните технологии и интензивното размразяване на ледовете на южния полюс въпреки всичко малко ще пооткрият тайните на този мразовит континент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР