Независимата досега бейзболна Атлантическа лига на САЩ (ALPB) подписа споразумение

...
Независимата досега бейзболна Атлантическа лига на САЩ (ALPB) подписа споразумение
Коментари Харесай

Независима лига става опитно поле на МЛБ

Независимата до момента бейзболна Атлантическа лига на Съединени американски щати (ALPB) подписа съглашение за партньорство с Мейджър лийг бейзбол и през идващите три сезона ще служи като опитно поле на Висшата лига. Договорът обгръща интервала 2019-2021 година и разрешава на МЛБ да вкарва пробни правила на играта в ALPB, както и да тества ново съоръжение за възможното им приложение в професионалния бейзбол на по-късен стадий.

Според разнообразни източници измежду измененията, които ще бъдат тествани, са отдалечаване на питчерското нагорнище от хоума и потребление на компютъризирана система, отчитаща страйкове и боли вместо съдията. Официално известие по отношение на плануваните нововъведения се чака в околните седмици.

Report: MLB to test robot umps following 3-year deal with Atlantic League. https://t.co/TFZE9sCsZe pic.twitter.com/HRVdjbjqr6
— theScore (@theScore) February 27, 2019
В предишното МЛБ използваше Есенната лига на Аризона за своите проби, само че в нея играят най-вече гении от долните равнища на Младежката лига. Докато Атлантическата лига разполага с надалеч по-опитни бейзболисти и понастоящем към 40% от състезателите в нея са минали през МЛБ.

Основана през 1998 година, ALPB сега сплотява осем клуба, ситуирани главно по източното крайбрежие на Съединени американски щати. Отборите са разграничени в две дивизии, кръстени на свободата: в дивизия " Фрийдъм " са събрани Ланкастър Барнстормърс, Саутърн Мериленд Блу Крабс, Шугър Ленд Скийтърс и Йорк Революшън, а в дивизия " Либърти " са Хай Пойнт Рокърс, Лонг Айлънд Дъкс, Ню Бритън Бийс и Самърсет Пейтриътс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР