Независим регулатор предприе огромна стъпка към създаването, след като правителственият

...
Независим регулатор предприе огромна стъпка към създаването, след като правителственият
Коментари Харесай

Футболният регулатор се приближава с нов контрол, очакван от собствениците на Нюкасъл

Независим регулатор предприе голяма стъпка към основаването, откакто държавният законопроект за ръководство на футбола най-сетне беше импортиран в Народното събрание с премиера Риши Сунак, който го приветства като „ исторически миг “ за спорта.

Законопроектът, който се изготвяше три години, в този момент ще премине през постоянната парламентарна процедура, преди да стане закон и министрите го желаят преди общите избори.

Това ще стане вижте предоставените пълномощия за основаване на регулатор, който ще има за цел да усъвършенства финансовата резистентност на клубовете, да отбрани наследството на британския футбол и да сложи последователите в основата на вземането на решения.

И неговото основаване се чака да види Нюкасъл Собствеността на Юнайтед е подложена на нова инспекция. Според новите закони клубовете ще би трябвало да получат лиценз за активност и това ще бъде обещано единствено когато потвърдят самоличността на крайния си притежател. Това ще важи за съществуващи притежатели, както и за бъдещи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР