Незаменим кадър в ефира на bTV се оказа хубавата Деси

...
Незаменим кадър в ефира на bTV се оказа хубавата Деси
Коментари Харесай

Тревога в Преди обед! Търсят на пожар супержена като Деси ...

Незаменим кадър в ефира на bTV се оказа хубавата Деси Стоянова. Въпреки че към този момент стартира собствен личен бизнес, тя ще продължава да работи и в „ Преди обед ”, стана ясно преди дни. Причината за това е, че месеци наред малкия екран не съумя да откри друга водеща, която може пълноценно да я замести.

Още в средата на юни Деси Стоянова публично разгласи в ефира на Би Ти Ви, че стартира личен бизнес. Тя ще образова мениджъри, чиновници и елементарни хора, които могат да й платят, по какъв начин да приказват безапелационно и да се показват в подобаваща светлина в медиите. Логично е да се счита, че на шефовете си в малкия екран звездата е съобщила желанията си доста преди да ги огласи в ефир, тъй че търсенето на нейна заместница в „ Преди обед ” би трябвало да е почнало от дълго време. Както обаче „ Уикенд ” още тогава предвижда, оказало се е извънредно мъчно да намерят друга водеща на равнището на Деси Стоянова. Партньорката на Сашо Кадиев е необичаен образец за жена, която е еднообразно сполучлива във всички вероятни аспекти – тя е извънредно интелигентна, работлива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен тип е безупречна. Деси е измежду дребното медийни лица в страната ни, които няма защо да бъдат подложени на критика, с изключение на, може би, че не пропуща да закачи колегата си Сашо Кадиев за непрекъснатите му закъснения.

Както се очакваше, в Би Ти Ви не съумяха да намерят задоволително добра опция за нова водеща. За мястото се спрягаха всевъзможни колежки на Деси, само че нито една от тях не може да се похвали с сходен комплекс от качества, съчетани с добър имидж и публично утвърждение. За благополучие, защото бизнесът на звездата към момента е първоначално, тя се е съгласила да остане на работа в „ Преди обед ”, а образованията е оставила за свободното си време. Възможно е понякога да отсъства от студиото, в случай че е заета с някой доста значим клиент, само че като цяло нещата от новия сезон остават, както до момента. Деси и Сашо не престават да бъдат екранна двойка. Докога обаче ще е по този начин, не е ясно.

Засега бизнесът на Стоянова върви доста сполучливо. Тя към този момент е провела образования на някои чиновници от върховете на огромни родни компании. Част от тях даже са оставили на формалния й уебсайт положителни мнения за нейните курсове. През септември и октомври са планувани и групови образования, билетите за които също се продават доста добре. Ако бизнесът на водещата продължава да се развива със същите темпове, скоро тя надали ще може да го съчетава с малкия екран и ще би трябвало да избере едно от двете работни места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР